Bavte se s rodinou po celý rok a tiskněte bez omezení

Darujte letos o Vánocích zážitek ze sledování filmů, sportovních přenosů a hraní her a tiskárnu s neomezeným tiskem od EPSONU

Vysoce kvalitní a kompaktní projektor EH-TW6150 s rozlišením 4K PRO-UHD se stane centrem veškeré domácí zábavy. Užijte si ostrý obraz, syté černé odstíny a plynulost pohybu spolu s výbornou konektivitou a snadnou nastavitelností. Model EH-TW6250 navíc nabízí funkci Android TV pro snadné streamování obsahu přímo z vašeho chytrého zařízení.

Rozlučte se o Vánocích s inkoustovými kazetami

 

Stále ještě váháte, čím letos o Vánocích obdarovat své blízké? Co takhle levný, kvalitní, a navíc ekologický tisk? Inkoustová tiskárna Epson EcoTank se stane užitečným pomocníkem v domácnosti, kterého ocení celá rodina. Užijte si mimořádně nízké náklady s modelem L3256 v elegantní bílé či L3250 ve stylové černé barvě a zapomeňte na předražené inkoustové kazety. Tiskárna Epson EcoTank přináší neuvěřitelně nízké náklady na stránku díky systému velkých inkoustových nádržek, které lze plnit z cenově dostupných lahviček. Zásoba inkoustu dodaná přímo v balení vám vydrží až na tři roky, aniž by bylo nutné jej doplňovat. Nechybí také možnost připojení prostřednictvím Wi-Fi a Wi-Fi Direct, díky kterému můžete odesílat tiskové dokumenty s pomocí aplikace Epson Smart Panel.