Oslava Vánoc ve WESTFIELD CHODOV. Užijte si advent s bohatým vánočním programem pro celou rodinu

Vánoční kouzlo přichází do obchodního centra Westfield Chodov, které si pro své zákazníky v předvánočním období připravilo spoustu překvapení. Těšit se můžete na vánoční lounge s bohatým programem pro děti i dospělé. V rámci oslav 100 let Disneyho vznikla nová pohádka Přání, která ožije ve stejnojmenné zóně ve Westfield Chodov. Děti se mohou těšit na čtení pohádky Přání se zpěvákem Vojtou Drahokoupilem nebo herečkou Terezou Bebarovou, na hrací den s LEGO a kreslení pro děti. Součástí zóny Přání budou také dvě tematické fotostěny s motivy pohádky. Chybět nebude ani tradiční venkovní kluziště a obchodní centrum Westfield Chodov navštíví také Mikuláš. Aby si zákazníci užili vánoční nakupování, během celého adventu budou k dispozici speciální služby, které jim usnadní nákupy a ušetří síly. Nákupní asistenti pomohou s těžkými taškami, šikovné animátorky zdarma zabalí dárky a prodloužená otevírací doba obchodů umožní nakoupit dárky v méně exponovaných časech. Bohatý vánoční program ve Westfield Chodov potěší celou rodinu! 

Vánoční lounge

Vánoční program v obchodním centru Westfield Chodov odstartuje 16. listopadu otevřením vánoční lounge u obchodu Peek & Cloppenburg, kde bude v období adventu probíhat každý víkend speciální program. V sobotu 25. listopadu se mohou zákazníci těšit na kreslení pro děti společně se Zdravotním klaunem. O týden později proběhne ve vánoční lounge hudební vystoupení. Hrát se však nebude jen na tradiční nástroje, ale také na skleněné předměty. O víkendu 9.–10. prosince opět proběhne program kreslení se Zdravotním klaunem a o týden později se zákazníci mohou těšit na další vánoční hudební vystoupení. 

Vánoce s pohádkou Přání

Dětem udělá radost magická zóna Přání, která bude umístěná v druhém patře mezi KOBE a PUB. Kouzelná zóna vznikla v jedinečné spolupráci s Disney na motivy nové pohádky Přání. Ta oslavuje 100 let výročí Disneyho a děti ji mohou v kinech zhlédnout od 30. listopadu. V zóně Přání budou nejen dvě jedinečné fotostěny s motivy z kouzelné pohádky, u které děti zažijí spoustu zábavy, ale také speciální pohádkový program. Děti se mohou těšit na čtení pohádky Přání v podání zpěváka Vojty Drahokoupila nebo herečky Terezy Bebarové, na hrací den plný stavění s LEGO a také na kreslení omalovánek s vánočním motivy. Chybět nebude ani monstrózní vánoční stromeček. 

Venkovní kluziště

V parku na ulici Hráského, vedle vchodu „A“ Westfield Chodov, bude již tradičně od 27. listopadu otevřené venkovní kluziště. Děti i dospělí si tak mohou užít spoustu zábavy u zimních radovánek. Kluziště je ve všední dny otevřeno od 10.00 do 21.00 a o víkendech a svátcích od 9.00 do 21.00. Během Štědrého dne je zkrácená provozní doba od 9.00 do 15.00 a na Silvestra od 9.00 do 18.00. 

Mikuláš ve Westfield Chodov

Do Centra Westfield Chodov dorazí také Mikuláš. V úterý 5. prosince v odpoledních hodinách bude sedět na trůnu u obchodu Peek & Cloppenburg, kde si od dětí poslechne jejich básničky a písničky. Všechny šikovné děti obdaruje cukrátky. 

Vánoční služby ve Westfield Chodov

I o letošních Vánocích mohou návštěvníci obchodního centra Westfield Chodov využít zdarma speciálních služeb. Od 1. prosince bude k dispozici tradiční balení dárků a od 6. prosince zahájen provoz vánočního taxi, které lidem ulehčí od těžkých nákupních tašek. Provozní doba je od středy do neděle vždy od 12.00 do 18.00. Jako již tradičně budou v předvánočním období ve Westfield Chodov nákupní asistenti-gentlemani, kteří ve dnech 21.–23. prosince rovněž pomohou zákazníkům s taškami s vánočními dárky. Pro vánoční opozdilce přichystalo obchodním centrum také speciální otevírací dobu obchodů prodlouženou do 22.00, kdy mohou nakoupit dárky v méně exponovaném čase.

Doprovodné vánoční atrakce

V chodbách obchodního centra Westfield Chodov nebudou ani letos chybět legendární zpívající tučňáci a také virtuální sáně. Na tučňáky se děti mohou těšit od 16. listopadu a jízdu na virtuálních Santových sáních si budou moci užít od začátku prosince.

Přijďte v období adventu do obchodního centra Westfield Chodov a spojte nákupy vánočních dárků s atraktivním programem, který si pro své zákazníky centrum přichystalo.