Organické kosmetiky Yage představuje čisticí olej Snow White   

Také na září si česká značka organické kosmetiky Yage připravila několik novinek:

Srdečně Vás zveme na zahájení 3měsíčního pop-upu dne 17. září 2020 v 18:00 hodin. V tento den se také chystá speciální akce. Pop-up v Showroom. (Klimentská 3, Praha 1)

 

Produkt týdne:

Snow White  

Popis: Hloubkově čisticí olej, který odstraňuje nečistoty a uvolňuje póry. Poradí si i s tím nejvzdorovitějším voděodolným make-upem, aniž by obličej „sedřel z kůže“. Harmonická synergická směs čistě přírodních ingrediencí obsahuje ricinový olej, což je zklidňující pomocník na čištění a detoxikaci pleti i v péči o zdravé řasy. Dále je zde zastoupen hydratační a výživný jojobový olej, zklidňující a osvěžující okurka a rýžový olej pro ještě intenzivnější hydrataci. Zanechává pleť krásně očištěnou, jemnou a zvlhčenou. Je ideální i pro tu nejcitlivější pleť a použití na jemné oční okolí. Jemné hrudky jsou obvyklé a jsou způsobené rozdílnou teplotou tuhnutí bambuckého másla.

Energeticky ošetřeno a zesíleno vysokými vibracemi perel.

Velikost: 50 ml skleněná lahvička s pumpičkou

Klíčové ingredience:

Ricínový olej, mandlový olej, okurka, bambucké máslo, kokos, jojoba, rýže, slunečnice, lípa, perla

Součást rituálu:

Korejský očistný rituál ve 3 krocích: Stiskněte jednou pumpičku a naneste kapku přípravku Snow White na navlhčený obličej. Pomocí jemného krouživého pohybu rozetřete na celý obličej, pak setřete bavlněným polštářkem, a to včetně očního okolí. Dočistěte jemným mycím gelem Velvet Touch, abyste odstranili přebytečný olej, nebo použijte exfoliátor Tourmaline and Neroli. Nakonec aplikujete toner Rose Kiss, který navrátí pleti správné pH.