Městečko pro děti vyrostlo v Letech

Poblíž nákupní zóny v Letech u Dobřichovic vyrostla kavárna a dětská herna zvaná Městečko. 

Městečko – Kavárna s hernou

Kavárna s dětskou hernou je určena nejen pro rodiny s dětmi. Naleznete ji kousek od silnice vedoucí ze Řevnic do Dobřichovic.  K dispozici je zákaznické parkoviště i venkovní posezení. Po vstupu do kavárny Vás možná překvapí, že si zde návštěvník buď zuje obuv nebo použije připravené mikrotenové návleky. To je z důvodu udržení čistoty, protože prostory určené k dětským hrám přímo navazují na prostor kavárny s křesílky a stolečky.

Městečko – kavárna s hernou

Nabídka denního menu

Posedět můžete nejen nad kávou a zákusky, a třeba se posadit ke klavíru a zahrát nějakou písničku. V nabídce je také obědové menu sestávající se z polévky a tří jídel k výběru. V době naší návštěvy nabídka z denního menu lákala k ochutnání rajčatové polévky, špekových knedlíků se zelím, kuřecího soté v mrkvi s rýží nebo fussilin s kousky restovaného kuřátka se špenátem.



Booking.com

Městečko – denní menu zdroj: fcb

Městečko pro děti

Děti mají opravdu dostatek prostoru ke hrám, je zde pro ně připravena spousta hraček, kočárky pro panenky prolézačka a skluzavka. Herna je zajímavým způsobem pojata jako malé městečko, ve kterém se děti mohou ujmout role veterináře, nebo kadeřnice, prodavačky v obchodě podle toho, který z prostor jednopatrových domečků je právě zaujme.

Městečko pro děti

Narozeninové oslavy

Pokud uvažujete o uspořádání dětské oslavy narozenin a hledáte vhodný prostor, kavárnu s hernou můžeme pro tento účel jen doporučit. Pro tuto příležitost je vhodný oddělený salonek.

Městečko – salonek pro dětské oslavy Foto: Městečko

Workshopy a dílničky

V odděleném prostoru pro workshopy jsou v programu zahrnuty dílničky a workshopy. Děti se mohou například zúčastnit workshopu pro dětské fotografy, kurzu angličtiny nebo dětské jógy.

Jejich přehled a více informací naleznete ZDE

Zastavte se s dětmi strávit čas v Městečku.

Nabídka Městečko zdroj:fcb