IKONA ZDRAVÉHO MLSÁNÍ JE TU S NÁMI UŽ 30 LET – SOUTĚŽ O VÝBĚR CEREÁLNÍCH TYČINEK FIT

Českou značku Fit není třeba dlouze představovat. Přináší na náš trh cereální tyčinky, které v letošním roce slaví neuvěřitelné třicáté výročí. Bylo to v roce 1991, kde se zrodila první oblíbená „mlska“ – tyčinka Fit müsli šťavnatá. Na pultech svých oblíbených obchodů ji najdete i dnes. A spolu s ní také její širokou a rozvětvenou rodinu.

Tyčinky Fit

Všechny tyčinky Fit jsou vyrobeny z pečlivě vybraných ingrediencí přírodního původu. Najdeme v nich ovesné a pšeničné vločky, sušené ovoce, oříšky, semínka a další plody. To vše v chuťově vynikajícím koktejlu s vyváženým poměrem sacharidů a zdravých cukrů a tuků. Královnou jednotlivých složek je vláknina, nezbytně nutná pro správné trávení i fungování celého organismu. Díky vyváženému složení jsou tyčinky velmi dobrým zdrojem postupně se uvolňující energie a ceněnou svačinou.

Fit Bio

Fit to nejsou jen klasické müsli tyčinky ve variantě s polevou nebo bez polevy. Tyčinky Fit Bio jsou vyrobeny v souladu s požadavky ekologického zemědělství a Fit go z extrudovaných cereálií jsou zase kompletně bezlepkové. Pokud klasické müsli vy nebo vaše děti nemusíte, sáhněte po ovocném koktejlu Fit fruit nebo Fit SMOOTHIE v mnoha zajímavých příchutích.

 

Výběr tyčinek Fit připravený speciálně k 30. výročí mohou nyní ochutnat výherci naší aktuální soutěže. Poradíte si se soutěžní otázkou?

 

Co najdete v nových příchutích tyčinky Fit SMOOTHIE?

  1. a) extrakt ze zeleného čaje a tein
  2. b) extrakt ze zeleného čaje a kofein
  3. c) extrakt z bílého čaje a kofein

Odpovědi : soutěž@cysnews.cz

Nápovědu a další informace naleznete na www.tycinkafit.cz

 

Fit je s vámi již 30 let