Slavnostní udílení cen Cruise Ship Interiors Award

Slavnostní udílení cen Cruise Ship Interiors Award pro letošní rok bylo virtuální oslavou dokonalosti a inovací v oblasti designu interiérů výletních lodí. Originální světelná instalace v atriu lodi Norwegian Bliss, na níž spolupracovala Preciosa, designéři z Tillberg Design of Sweden a We Are Light, získala na základě hlasování veřejnosti nejvyšší ocenění v kategorii Nejlepší osvětlení.

Není divu, že toto unikátní svítidlo zaujalo odbornou porotu i hlasující z řad veřejnosti. Jedná se o neotřelou světelnou instalaci, dominantu velkorysého prostoru atria lodi, která vzbuzuje pozornost a údiv nejen svými monumentálními rozměry. Dělá dojem také svou programovatelnou variabilitou, která umožňuje změnu barev, rychlosti přechodů a intenzity světelných scén. Hosté luxusní zaoceánské lodi Norwegian Bliss tak pokaždé vidí úplně jiné svítidlo navozující jinou atmosféru. Patří tak k jedněm z mnoha nezapomenutelných zážitků z plavby touto lodí, o kterých nestačí vyprávět, ale musí se zažít na vlastní kůži.

 

Ocenění Cruise Ship Interiors Award

Ocenění Cruise Ship Interiors Award se člení do kategorií Prostory, Produkty, Projekty a Lidé. V letošním roce bylo uděleno celkem 19 cen a jednu z nich k velké radosti získala i společnost Preciosa Lighting.

 

Zdroj a foto: Preciosa Lighting