Moving World – oáza tance a pohody přímo v centru Prahy

Přijďte objevovat rozmanitosti tance i radost z pohybu do nového tanečního a pohybového studia Moving World přímo v centru Prahy.  

On line s Moving world

Moving World

V Jungmannově ulici byla v listopadu letošního roku otevřena příjemná kavárna Moving World, kde si můžete vychutnat šálek výborné kávy či  čaje, domácí limonády, točenou Kofolu, rakouská vína z vinařství Neustifter, dezerty, saláty a další občerstvení  vlastní výroby.

V pondělí 3. února 2020 bude oficiálně otevřeno nové taneční a pohybové studio, jehož součástí je již zmiňovaná kavárna. Ve třech klimatizovaných sálech nabídne Moving World lekce nejrůznějších tanečních stylů jako je současný tanec,  salsa, společenský tanec, fit balet, flamenco, street dance, tango argentino, latinsko americké tance pro páry i pro ženy, latina pro děti, house dance, jazz dance, twerk, tanec pro těhotné, balet pro děti . Pokud si chcete vyzkoušet, jak se cítí celebrity ve StarDance, Pro-am kurzy Vám tuto zkušenost umožní. Na nejmenší děti je pamatováno v zábavném dětském tanečním hřišti.

Moving World kavárna

Kromě tanečních kurzů vedených renomovanými a zkušenými lektorkami a lektory, z nichž mnozí působí na muzikálové scéně či vedli taneční kroky celebrit v taneční soutěži StarDance, můžete vyzkoušet také jiné formy pohybu a navštěvovat třeba lekce pilates, ashtanga jógy, , fitfab jógy či power jógy. Pro děti jsou určeny lekce jógy Little Bubbles spojené s angličtinou. Vyzkoušet také můžete velice oblíbené lekce Total Barre, což je dynamická forma pohybu u baletní tyče. Kombinuje prvky pilates, baletu a vytrvalostního cvičení.

Prostory Moving World

Celý komplex je zcela zmodernizován a nabízí návštěvníkům čisté a příjemné, téměř domácí prostředí. Taneční sály jsou přímo propojeny s kavárnou. To se skvěle hodí pro soukromou oslavu spojenou s tancem, jakoukoli firemní prezentaci nebo taneční pro mládež a tematický taneční brunch. Maminky jistě ocení dětský koutek umístěný ve vnitrobloku, odkud děti mohou sledovat maminky, které právě cvičí nebo tančí. Speciální lekce zaměřené na tanec rodičů a dětí budou další novinkou, stejně jako dětské pohádkové odpoledne, kde děti ve věku od 3 let tančí jednoduché variace, které jsou kombinací různých tanečních stylů, na známé pohádkové písničky.

Moving World

Nabídka dárkových poukazů

Pokud Vás rozmanitá nabídka studia zaujala a chcete udělat radost z pohybu nejen sobě, ale i svým přátelům a blízkým, již nyní můžete zakoupit jakoukoli lekci nebo kurz.  Na recepci studia je možno pořídit i dárkový poukaz na všechny lekce v libovolné hodnotě.

Více informací naleznete ZDE