Novinka ve Sport Park Liberec: zveme vás do kina

Milovníci filmů již nemusí tesknit a čekat, až se znovu otevřou promítací sály. Provozovatelé Sport Parku Liberec si pro ně nachystali bezpečnou alternativu. Již o prvomájovém víkendu od pátku 1. května až do neděle 3. května spouští projekt autokina.

„Areál Sport Parku Liberec spolu s Home Credit Arenou v současné době čelí nevídané krizi, proto jsem rád, že se nám povedlo najít cestu, jak ho opět oživit. Díky programu autokina můžeme lidem zprostředkovat zábavu a trochu je vytrhnout z nucené izolace posledních týdnů, a to za dodržení všech bezpečnostních pravidel této doby,“ zhodnotil za organizátora akce Martin Trita, marketingový manažer společnosti SFM Liberec.

V současné době jde o jeden z mála konceptů, který může zachovat a zprostředkovat divákům živou kulturu za dodržení všech platných bezpečnostních nařízení. Na hlavním parkovišti u Home Credit Areny o prodlouženém víkendu vyroste vysoce kvalitní LED obrazovka a díky technologii přenosu zvuku prostřednictvím rádiové frekvence budou diváci sledovat film z bezpečí vlastního auta. Právě tak bude možné mezi diváky dodržet dostatečný rozestup. Kvůli hygienickým opatřením je také nutné, aby v jednom autě byli přítomni maximálně dva dospělí.

Po všechny dny bude promítání začínat ve 20:00. V sobotu se mohou na svůj film těšit i děti, a to od 16:00. V pátek bude na programu film Rivalové, v sobotu pak pohádkové Ledové království II a film Chlap na střídačku, neděle bude patřit oceňovanému filmu Jiřího Havelky Vlastníci s plejádou vynikajících herců.

Vstupné na filmové představení za jedno auto bude 298 Kč. Celý program od nákupu vstupenek až po odjezd z promítání proběhne za dodržení přísných bezpečnostních opatření – vstupenky lze zakoupit pouze online v síti Ticketportal (nebude možné je zakoupit na místě), díky moderním technologiím bude online probíhat i objednávka občerstvení, o které se postará Coloseum Catering, platba za občerstvení bude umožněna pouze kartou a diváci budou moci film sledovat pouze z auta.

Prvomájové promítání autokina bude součástí nového zážitkového festivalu Léto u Arény, který bude mít v tomto roce svou premiéru – pro návštěvníky budou v průběhu léta připravena filmová i hudební představení, akce pro děti, ale také akce zaměřené na vzdělávání.

Více informací najdete na www.homecreditarena.cz a na facebookových profilech www.facebook.com/LetoUAreny a www.facebook.com/homecreditarena.

 

 

Program:

Pátek   1. 5. 2020 od 16:00 – Ženy v běhu (Česká republika, 2019, 93 minut)

Pátek   1. 5. 2020 od 20:00 – Rivalové (USA/Velká Británie/Německo, 2013, 123 minut)

Sobota 2. 5. 2020 od 16:00 Mimi šéf (USA, 2017, 97 minut)

Sobota 2. 5. 2020 od 20:00 – Chlap na střídačku (Česká republika, 2020, 109 minut)

Neděle 3. 5. 2020 od 20:00 – Vlastníci (Česká republika, 2019, 97 minut)

 

Vstupenky:

Cena: 298 Kč za jedno auto

Dostupné v síti Ticketportal.

 

Praktické informace:

Místo konání: hlavní parkoviště u Home Credit Areny

Vjezd z ulice Máchova.

Příjezd na místo je možný 45 minut před začátkem jednotlivých představení