Největší událost v historii českých bojových sportů

Nic podobného tu ještě nebylo. Galavečer bojových sportů, který nabídne hned několik mimořádných duelů. Zapamatujte si datum 27. prosince 2018, protože tento den se zapíše do historie! Svět bojových sportů v České republice ještě nezažil nic podobného. Bude se jednat o gala večer, jenž překoná mnoho met.

Tato akce je projektem mého života,“ říká Petr Kareš, promotér XFN. „Je projektem, který se nesmazatelně zapíše do sportovní historie naší země. 15 000 fanoušků bojových sportů otřese O2 Arenou v základech a celý český sport se dozví, jak skvělé má tento národ válečníky.“
Poprvé fanoušci uvidí souboj dvou rapperů v boxu. Do ringu proti sobě totiž nastoupí Otakar Petřina alias Marpo a Patrik Vrbovský, známý jako Rytmus. Nebude se však jednat o žádný přátelský duel, ale regulérní zápas podle profesionálních pravidel.
Do ringu se vrátí i legendární český boxer Lukáš Konečný, který zápasil naposledy v roce 2014 a má mimořádnou bilanci 50 výher a jen 5 proher. Čtyřicetiletý Konečný navíc nastoupí proti o třináct let mladšímu nadějnému bijci ze Slovenska Matúši Babiakovi.
Duelům mezi šestnácti provazy budou předcházet ty v kleci. Většinu programu unikátního galavečera se bude skládat z MMA bitev. A nastoupí ty největší hvězdy! Další výzva bude čekat nejslavnějšího českého bojovníka Karlose „Terminátor a “ Vémol u. O odvetu s ním budou zápasit Petr „Píno“ Ondruš aPatrik Kincl.
Povánoční galavečer napěcho vaný těmi nejlepšími zápasy a hvězdami bojových sportů v režii organizace XFN bude mít jednoznačně za výsledek rekordní účast na akci bojových sportů v České republice.
Zažijte neopako vatelné okamžiky, napětí, emoce.
Buďte při tom!
Termín:  čtvrtek  27. prosince2018, od 19.00
Místo:     O2 Arena Praha