Honza Drobný a jeho „Chlap bídná-Nádoba hříšná“

V polovině září vystoupil v Divadle U Hasičů známý spisovatel, dobrodruh a cestovatel Honza Drobný v zábavném stand-up s promítáním „Chlap bídná-Nádoba hříšná“

Život světoběžníka a dobrodruha není snadný, jak by se na první pohled mohlo zdát a tak jsme mohli na tomto skvělém představení společně nahlédnout do života cestovatele, kterého situace zavedla na novou cestu. Tentokrát do neznámých zemí mimo domovskou Evropu. Parťákem na cestách mu byl jeho pes Teky, kterého se ujal již jako hendikepovaného.

 

V stand-up představuje nejen knihu VŽDY JE CESTA aneb Ztracený bílý muž a pochroumaný pes, ale promítá zajímavé příběhy z cest, kde nechybí nečekané situace, glosy, vtipné postřehy a názory na věci z různých úhlů pohledu.

Neskutečné, často velice zábavné historky z dopravních prostředků, kdy si uvědomíme, jak rozdílný může být pohled na plně obsazený autobus nebo obyčejnou jízdu v kolonách. Zážitky z mezinárodních letišť, cesty městy, lesy, pouští, deštnými pralesy… Prostě zajímavé příběhy lidí, které na svých cestách potkával.

 

Vtipné i poučné je také vyprávění o jeho psím parťákovi Tekym, se kterým prožili mnoho krásných let. Humor a rozvaha pak nechyběla ani ve smutných životních okamžicích.

V neposlední řadě nesmíme zapomenout i na vyprávění o jeho nové psí smečce.

 

Honza Drobný v rámci premiérového stand-up programu představil rozšířené vydání vyprodaného nákladu knihy s názvem VŽDY JE CESTA aneb Ztracený bílý muž a pochroumaný pes ve večeru plném smíchu, pohody a zamyšlení o životě lidském i psím.

 

Více o Honzovi, jeho projektech a knize se můžete dozvědět na www.honzadrobny.cz nebo www.vzdyjecesta.cz.