Hard Rock Cafe Praha naservíruje speciální menu pro všechny zamilované. Na Valentýna nebude chybět ani živá muzika.

Svátek všech zamilovaných, svatý Valentýn, se nezadržitelně blíží. A jako každý rok, i letos pražské Hard Rock Cafe připravilo speciální valentýnskou nabídku. Hosté restaurace se v období od 10. do 17. února 2020 mohou těšit na dvě časově omezená menu, která nabídnou klasický výběr oblíbených pokrmů, ale také limitované novinky. 

 

První menu s názvem Love at first bite menu nabídne hostům třeba delikátní filet mignon, humrový salát nebo valentýnské brownie s malinovou polevou. V druhém Sips and sweet menu se návštěvníci mohou těšit například na vynikající steak, malinové martini, čokoládový dortík a další dobroty.

Strávit hezký večer na svatého Valentýna nad dobrým NY steakem či filetem mignon, se skvělým koktejlem a za poslechu výborné pop-rockové kapely Reserve, to vše lze zažít v pátek 14. února v Hard Rock Cafe Praha. Koncert začíná v osm hodin, po desáté hodině bude pokračovat DJ Luijack.

Rezervaci je možné udělat přes emailovou adresu prague.salescoordinator@hardrock.com. Chcete-li zakoupit zboží z kolekcí Hard Rock Cafe, navštivte online Rock Shop® na www.shop.hardrock.com. Další informace o značce Hard Rock Cafe naleznete na webu www.hardrockcafe.com