Fit po celé léto – soutěž o tyčinky Fit

Prázdniny  pomalu končí . Než děti v září opět usednou do školních lavic a dospělí se znovu naplno ponoří do pracovních aktivit, je čas si léto ještě pořádně užít!
Letní dny doslova voní odpočinkem a zážitky spojenými s cestováním, s výlety i se sportovními aktivitami. Ať už jste se rozhodli trávit dovolenou u moře či toulkami po krásách v Čechách i na Moravě, neměli byste na vašich výpravách zapomenout ještě na jednoho společníka. Přibalte si sebou müsli tyčinky Fit od českého výrobce ÚSOVSKO FOOD Klopina. Jsou plné postupně se uvolňující energie, která se vám bude hodit při dovolenkových aktivitách. K jejich výrobě jsou použity jen ty nejkvalitnější suroviny.

Co Fit tyčinka obsahuje ?

Jsou vyrobeny z obilných vloček, extrudované kukuřice a rýže, nejrůznějších semínek a rozmanitosti sušeného ovoce. Tomu vévodí chutná jablka pěstovaná ve vlastních sadech. Müsli tyčinky Fit jsou dobrým zdrojem vlákniny, která blahodárně působí na trávení, najdeme v nich i cenné vitamíny a minerály. Vyrábějí se v široké paletě příchutí, v létě sáhněte po těch bez polevy, které odolají i horkému počasí.
Dopřejte si zdravou a chutnou svačinku na celé prázdniny. Stačí jen zkusit štěstí v soutěži o jeden ze tří balíčků s pestrým výběrem müsli tyčinek Fit. Podaří se vám najít správnou odpověď na soutěžní otázku?

This slideshow requires JavaScript.

Kterou müsli tyčinku nenajdete v portfoliu Fit?

a) malina
b) černá jeřabina
c) mango

Nápovědu a další informace naleznete na www.tycinkafit.cz.

odpovědi na  soutez@cysnews.cz