Rodinná firma vyrábí měsíční kameny z čokolády

Neobvyklá rodinná čokoládovna vyrábí v Hrabyni na Opavsku měsíční kameny z čokolády. Hit značky MoonChocolate skvěle chutná a milují ho zákazníci napříč generacemi. Měsíční kameny s příjemným skořicovým akcentem vznikají s maximální domácí péčí, pěkně od bobu až po čokoládu.


„Chtěli jsme malou čokoládovnu, kde si budeme sami pražit boby. Ale chtěli jsme se od mnoha jiných výrobců lišit i něčím dalším. Máme rádi vesmír a dívat se na hvězdy a Měsíc se ukázalo jako nejlepší inspirace,“ říkají majitelé firmy Michal Kijonka a Zuzana Mikovská.

V nabídce značky MoonChocolate tak najdete čokolády Moře hojnosti, Moře nektaru, Calypso nebo Východní moře. Ta posledně jmenovaná je čerstvě „ověnčená“ bronzem z International Chocolate Awards, což je jedna ze dvou největších světových soutěží výrobců čokolády. Všechny čokolády jsou zkrátka nevšední. Měsíční kameny a čokolády MoonChocolate najdete ve specializovaných obchodech s pochutinami vysoké kvality, se špičkovými víny či na webu www.moonchocolate.eu.