Jezte, slavte a buďte veselí v Hard Rock Cafe Praha i během letošních svátků.

Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím v roce, a tak Hard Rock Cafe® Praha zve své návštěvníky na svátečně laděnou akci pro rodiny s dětmi, ale také na speciální vánoční menu, které si hosté budou moci sestavit podle svých chutí.

Slavnostní nabídky s názvem Festive Menu a Kiss Me Under the Mistletoe Menu budou v Hard Rock Cafe Praha k dispozici od 20. do 26. prosince. Festive Menu a nabídnou výběr oblíbených pokrmů z klasického menu, ale i limitovanou nabídku jako burger One Night in Bangkok Shrimp Burger, pikantní Hard Rock’s surf and turf, předkrm Blue Cheese Chopped Salad a jako dezert například lákavý Holiday Brownie s polevou z mátovo-bílé čoklády doplněný šlehačkou a cukrovými hůlkami. Druhé menu Kiss Me Under the Mistletoe Menu poskytne další časově omezené pochoutky zahrnující třeba Caesar Salad Bruschetta, Bordeaux Burger s Bordeuax fíkovým džemem a krémovým kozím sýrem, New York Strip Steak s marinovanými houbami, koktejl Espresso Martini a další. Obě varianty budou dostupné ve dvouchodovém nebo tříchodovém menu a hosté si je budou muset vybrat před příchodem do restaurace.

Rezervaci je možné udělat přes webové stránky https://www.hardrockcafe.com/location/prague/cs/.

Pro více informací nás kontaktujte na emailové adrese Prague.SalesCoordinator@hardrock.com.

Chcete-li zakoupit zboží z kolekcí Hard Rock Cafe, navštivte online Rock Shop® na www.shop.hardrock.com. Další informace o značce Hard Rock Cafe naleznete na webu www.hardrockcafe.com