Garden Food Festival  v roce 2021

Garden Food Festival vstoupil do nové sezony. Je třeba ještě jednou a naposledy poděkovat každému návštěvníkovi, prodejci a partnerovi za účast na Garden Food Festival v roce 2020. Sezóna to nebyla lehká, vyzkoušelo se mnoho nového, akce se přesouvaly, rušily a vše se měnilo ze dne na den. Pod novými majiteli Clash Ventures s.r.o. vstupuje Garden Food Festival do sezóny 2021 a grand tour se ukáže v 8 městech

Garden Food Festival 2021

Poprvé jsme si v roce 2019 vyzkoušeli Garden Food Festival v Praze a letos znovu festival zavítal mimo Moravu, 14. – 15. 8. 2021 se uskutečnil Garden Food Festival v Písku. Cílem je stát se nejkvalitnějším gastro festivalem v České republice, mezi zastávky v letošním roce  tradičně patří Olomouc, Ostrava, Uherské Hradiště.

Termíny akcí:

Uherské Hradiště

21.–22. 08. 2021

Více informací naleznete ZDE

 

Olomouc

04.–05. 09. 2021

Více informací naleznete ZDE

Ostrava

18.–19. 09. 2021

Více informací naleznete ZDE

Znojmo

V přípravě

Více informací naleznete ZDE

Workshopy a zážitky

Návštěvník, který v roce 2021 dorazí na Garden Food Festival, se bude moci účastnit různých workshopů a odnést si zážitek.  Garden Food festival nebude obyčejným gastro festivalem. Cílem je,  aby návštěvník něco zažil. Organizátoři chtějí přinášet nové možnosti ve formě zážitků pro všechny, kteří se chtějí více než jen dobře najíst a napít. Jako první můžeme představit Největší venkovní školu vaření se sushi mistrem Lukášem Neckářem.

 

Lukáš Neckář si pro všech 8 míst připravil 4 kurzy pro děti i dospělé. Limit je po každé 20 osob, aby každý dostal od Lukáše patřičnou pozornost a skutečně se i něco naučil. Kromě Lukáše připravujeme kuchařskou soutěž s Davidem Valíčkem, kde bude možné vyhrát opravdu zajímavé ceny. Vstupenky na workshopy bude možné koupit přes NFCtron Pass.

Návrat vstupného s novinkou NFCtron Pass

Vzhledem k situaci v sezóně 2020 organizátoři zvolili model otevřené akce bez vstupného.. Pro tour 2021 se vrací zpět vstupné s několika změnami. Vstupenka neplatí na 1 den, jak tomu bylo v sezóně 2019, ale rovnou na celou akci. Dospělí platí 120 Kč v předprodeji včetně náramku s čipem za celou akci. Děti do 12 let a ZTP mají vstup zdarma. Na místě je vstupné 150 Kč pro dospělé za celou akci. Na místě akce stojí náramek s čipem 20 Kč. Můžete si jej zakoupit do páru, party nebo rodiny.

Nově si budete moci zakoupit vstupenku na jméno, dobít si svůj kredit dopředu přes NFCtron Pass a k tomu si ještě dokoupit workshop nebo zážitek. Na vstupu se odbavíte pomocí QR kódu přímo ve vašem účtu NFCtron Pass. Věříme, že díky této novince nebudou u vstupu žádné fronty.

 

Více informací naleznete ZDE