Čokoládový Festival 2021 v Galerii Harfa

Do nákupního centra Galerie Harfa zamíří všichni milovníci čokolády. Od pátku 15. do neděle 17. října 2021 se uskuteční 9. Ročník Čokoládový festival s kulinářskou přehlídkou a prodejními stánky s čokoládovými delikatesami. Vstup je zdarma.

Harfa Čokoládový festival 2021, pořádaný agenturou ChrisEvents, je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek.

Čokoládový festival 2021

Návštěvníkům festival nabídne tři hlavní sekce:

  • kulinářskou přehlídku, na které šéfkuchaři významných restaurací předvedou své nápadité recepty;
  • prodejní stánky s degustacemi a čokoládovými specialitami;
  • dětské tvořivé dílničky, umělecká vystoupení a workshopy.

„Letos bude na Harfě kolem 30 stánků, ochutnávek a také se uskuteční řada zajímavých soutěží. Jednou z nich je například Hra o poklad.  Každý, kdo se do hry bude chtít zapojit, si může u vstupu za 30 Kč zakoupit zlatý čokoládový pohár. Každý pohár obsahuje klíč k pokladu, ale pouze jeden z těchto klíčů otevře truhlu s dárky a odměnou 5 000 Kč!“ komentuje program organizátor Čokoládového festivalu Chris Delattre.

Kulinářská show

Návštěvníci ČokoFestu se mohou těšit na kulinářskou show foodblogerky Květy Vondrákové, která bude na podium prezentovat kreativní a zdravé vaření s čokoládou. Děti si budou moct připravit sladké dezerty s Václavem (Mr. Vonka). Judith Sweet Art vás naučí výrobu čokoládových makronek. A pekař Oleg Volíček ukáže, jak vyrobit Gozinaki (tradiční gruzínská cukrovinka s medem a vlašskými ořechy). Chybět nebude ani Jana Pavlusková s její famózní Marmeládou a tradiční Africká kuchyně.

„Čokoládový festival se k nám do Galerie Harfa vrací opakovaně a lidé z Prahy i okolí se už naučili za kvalitní čokoládou a festivalovou zábavou k nám na Harfu vracet,“ říká Martina Tlustá, marketingová manažerka Galerie Harfa a dodává: „Těšíme se opět na tento nebezpečně návykový víkend, kdy Harfou prochází tisícovky spokojených návštěvníků se sladkým úsměvem a všude voní čokoláda.“

Návštěvníci budou mít možnost ochutnat a zakoupit různé druhy čokolád u více než 30 stánků: ČokoKebab, Kamila Chocolates, Kamelie – víno z Francie, Mr. Vonka, Jablíčko, Čo Xo, Čokoládovna Janek, Koruna pralinky, Africká Kuchýně, Al Andalous, Čokolandia, Medovinka, Judith Sweet Art, Choklid, Chocothopiaa mnoho dalších.

A protože letošnímu ročníku budou i nadále kralovat děti, bude opět připraven stánek s malováním na obličej, stánek s malováním čokoládou a barevným pískem.

Program pro návštěvníky

Program je pro návštěvníky připravený v čase:

pátek 15.10: 14–18 hod.

sobota 16.10: 10–18 hod.

neděle 17.10: 10–17 hod.

Pokud chcete ochutnat čokoládové pivo, čokoládový kebab, ovoce s čokoládou a mnoho dalšího, co si doma jen tak nepřipravíte, zapište si termín 15. – 17. října 2021 do svých kalendářů.

Více informací naleznete ZDE