Chocolate Therapy by Tatiana – nová čokoládová řada ve znamení sedmi čaker

Pražská čokoláda Steiner & Kovarik a Taťána G. B. společně stvořili speciální čokoládovou terapii – podle sedmi čaker, sedmi nálad a na sedm dnů. „Ode mne pro Vás!“ vzkazuje s láskou Taťána Gregor Brzobohatá. Naordinujte osvědčenou čokoterapii sobě či svým blízkým. Doporučené dávkování? Dle libosti po konzultaci s vlastním srdcem. Vedlejší účinky? Pocit štěstí a blaha. Neodolatelné, ručně vyráběné  čokolády z kolekce Chocolate Therapy by Tatiana je možné objednat na e-shopu: https://eshop.prazskacokolada.cz/chocolate-therapy-by-tatiana/.

Chocolate Therapy by Tatiana

Chocolate Therapy 1. čakra Odvaha – 77% hořká čokoláda Aluna s chilli

Základní čakra nás spojuje s fyzickým světem, se Zemí a přírodou, skrze ni proudí energie Země do celého našeho systému. Zobrazuje hmotu a materiálno. Dává nám životní sílu a touhu přežít a ztělesňuje naši identitu, naše kořeny. Odvaha žít.

Kakao je přírodní antivirotikum.

Cena: 188 Kč /70 g

 

Chocolate Therapy 2. čakra Vášeň – 66% hořká čokoláda Aluna s pomerančem

  1. čakra je centrum původních emocí, sexuální energie a kreativity. Je sídlem tvořivé rodící se síly. Ztělesňuje lásku, smyslové rozkoše a sexualitu. Dává nám moc tvořit. Vášeň života.

Čokoláda je přírodní afrodisiakum.

Cena: 188 Kč /70 g

 

Chocolate Therapy 3. čakra Nálada – mléčná čokoláda 44 % s malinami a levandulí

  1. čakra je centrum síly. Je sídlem emocí, jejich ovládání a představivosti. 3. čakrou vstupujeme do vztahu k ostatním. Odtud vychází emoční energie. Náladovost.

Čokoláda je přírodní antidepresivum.

Cena: 188 Kč /70 g

 

Chocolate Therapy 4. čakra Láskyplná – mléčná čokoláda 44 % s růží a jahodami

  1. čakra tvoří střed systému čaker. Spojuje tři spodní fyzicko-emoční centra se třemi horními duchovními. Je sídlem empatie, soucitu a prožívání = lásky. Skrze ni můžeme zažít odevzdanost. Láskyplné bytí.

Kakao je antioxidant a pomáhá v prevenci srdečních chorob.

Cena: 188 Kč /70 g

 

Chocolate Therapy 5. čakra Pravdivá – čokoláda 55 % s kokosovým mlékem a borůvkami

  1. čakra je centrum komunikace a inspirace. Vyjadřuje pravé Já. Tvoří most mezi myšlením a cítěním, mezi impulsy a reakcemi na ně. Skrze ni dochází k seberealizaci v životě. Pravdivost bytí.

Kakao pomáhá v prevenci astmatu.

Cena: 188 Kč /70 g

 

Chocolate Therapy 6. čakra Tvořivá – hořká čokoláda 66 % se zlatem

  1. čakra – 3. oko je sídlem intuice, intelektu, moudrosti, vůle, fantazie a telepatie. Skrze ni máme možnost tvořit na duchovní úrovni. Její otevření umožňuje vědomé vnímání bytí. Tvořivost ducha.

Čokoláda pomáhá při migréně.

Cena: 188 Kč /70 g

 

Chocolate Therapy 7. čakra Božská – hořká čokoláda 88 %

  1. čakra je sídlo nejvyšší dokonalosti člověka a propojuje nás s Vesmírem. Je místem, odkud začíná naše cesta životem a kam se vracíme na jejím konci. Je symbolem duchovnosti a čirého bytí. Božství.

Kakao otevírá vědomí.

Cena: 188 Kč /70 g