TÝM MERCEDES-AMG PETRONAS FORMULA ONE a SHERWIN-WILLIAMS zahajují nové partnerství poháněné technickou inovací a výkonem nové úrovně

Společnost Sherwin-Williams, přední výrobce barev a nátěrů, a Mercedes-AMG PETRONAS Formula One Team oznámily nové partnerství.

Jako oficiální partner týmu Mercedes-AMG PETRONAS Formula One Team se Sherwin-Williams stal schváleným dodavatelem automobilových laků a nátěrů pro vozy F1 týmu. V návaznosti na úspěšné partnerství s dvojnásobným mistrem světa Mercedes-EQ Formula E Team, Sherwin-Williams pokračuje v dodávání technologií a inovací produktových aplikací do automobilového průmyslu, přičemž se zaměřuje na pomoc týmu Mercedes-AMG PETRONAS Formula One Team .

„Těší nás, že můžeme podpořit tým Formule 1 Mercedes-AMG PETRONAS v tomto novém partnerství, a jsme přesvědčeni, že naše více než 150letá historie kvality a inovací bude i nadále přínosem pro výkon jeho vozu na trati i mimo ni,“ řekl Brian Gallagher, prezident a generální ředitel divize Automotive Finishes, Sherwin-Williams.

„Obě organizace mají prokazatelné zkušenosti s poskytováním excelence ve všech aspektech svých operací, posouvají technologické hranice výkonnosti produktů, inovací a udržitelnosti, aby posouvaly naše odvětví vpřed.“

„Těší nás, že můžeme přivítat Sherwin-Williams v našem partnerském ekosystému jako oficiálního poskytovatele automobilových nátěrů pro naše vozy,“ řekl Richard Sanders, obchodní ředitel týmu Mercedes-AMG PETRONAS Formula One Team. „Máme společný závazek k inovaci, výkonu a udržitelnosti, což vytváří přirozené partnerství. Jejich reputace excelence v globálním automobilovém průmyslu je bezkonkurenční a těšíme se na spolupráci v roce 2023 a dále.“

„V rámci soutěže na nejvyšší úrovni motoristického sportu se vždy snažíme najít výkon ve všech aspektech naší práce,“ dodal Andrew Moody, vedoucí nátěrů a grafiky týmu Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1.

„Vyvážení aerodynamických a hmotnostních požadavků pro nátěr vozu Formule 1 a zároveň vytvoření dokonalého povrchu a aplikace ohromujícího nátěru, který nadchne a zaujme naše fanoušky a partnery, je výzvou, kterou si každý rok užíváme. Spolupráce se Sherwinem-Williams a využití jejich obrovské odbornost k řešení této výzvy je něco, na co se těšíme.“

SHERWIN-WILLIAMS

Sherwin-Williams Automotive Finishes, divize společnosti The Sherwin-Williams Company, vyrábí a distribuuje kompletní řadu pokročilých technologií nátěrových a nátěrových systémů pro automobilový, letecký a komerční průmysl opravárenských prací.

Od Ultra 9K Waterborne Basecoat System po GENESIS®, Jet Glo® a Fastline® se společnost Sherwin-Williams Automotive Finishes specializuje na poskytování vysoce odolných nátěrů a produktů pro opravy poškození svým zákazníkům, včetně distributorů automobilů, zařízení na opravu poškození, prodejců a majitelů vozových parků. a lakovny, výrobní závody, letecké MRO služby a výrobci originálního vybavení.

Sherwin-Williams Automotive Finishes se dnes s globálním pokrytím a více než 170 obchody vlastněnými společnostmi v USA věnuje poskytování špičkových produktů a služeb zákazníkům, jakož i technickému školení a obchodnímu poradenství, od služeb návrhu oprav kolizí až po inovativní technologie pro obchody řídit kvalitu během procesu a řídit zásoby a výrobu.

 

Zdroj a foto : Mercedes-AMG PETRONAS Formula One Team