MERCEDES-EQ FORMULA E TEAM a MODIS hledají  ambiciozního člověka, který se na jednu sezonu stane součástí týmu FORMULE E

Tým Mercedes-EQ Formule E ve spolupráci se svým oficiálním partnerem pro inženýring Modis oznámil zajímavou příležitost pro studenty technických oborů, inženýringu, absolventy s technickým vzděláním, kteří chtějí učinit vzrušující krok v oblasti motoristickém sportu – šanci pracovat po boku šéfa týmu Iana Jamese a být jednu sezónu v centru dění elektrické budoucnosti motoristického sportu.

Tým Mercedes-EQ Formule E

Talentovaný jedinec, který tuto vysněnou roli získá, bude mít určenou oblast klíčových odpovědností a dostane příležitost zažít a naučit se, co je zapotřebí k vedení úspěšného týmu Formule E.

„Je to jedinečná příležitost pro ambiciózního jednotlivce s vášní pro technologie, inovace a motoristický sport,“ říká Jan Gupta, prezident společnosti Modis. „Jako přední společnost poskytující poradenství v oblasti technologií a digitálního inženýrství má Modis vlastní služby v oblasti technologických talentů, takže jsme zvyklí vyhledávat, umísťovat a předávat dovednosti předním talentům v oblasti technologií, strojírenství, výroby, finančních služeb a dalších průmyslových odvětví.

„Umístit někoho do týmu Mercedes-EQ Formula E, značky která je synonymem vynikajících technických výsledků, je něco opravdu vyjímečného a pro někoho je to fenomenální příležitost jak zahájit svou kariéru v této vzrušující oblasti.“

Ian James,  Team Principal Mercedes-EQ Formule E, dodává:

„Když jsme se poprvé spojili se společností Modis, věděli jsme, že jedním z klíčových přínosů, je schopnost najít lidi s vysoce specializovanými a jedinečnými dovednostmi, což v takové konkurenční oblasti není snadné.  Tato konkrétní role je velmi zajímavá, protože jde především o rozvoj talentů do budoucna, a my oba se zaměřujeme na udržitelnou budoucnost. “

Role byla speciálně navržena pro absolventa technického oboru nebo profesionála v oboru strojírenství a očekává se od něho, že má hluboké znalosti z oblasti technologií a inženýringu, zájem o inovace, sport a závody směřující k udržitelnější budoucnosti – a samozřejmě neméně důležitým předpokladem jsou vynikající komunikační dovedností.

11. června bude Modis hostem live programu otázek a odpovědí s Ianem Jamesem, který bude hovořit o tom, co můžete od této role očekávat.

Více informací naleznete ZDE

 MODIS

Ve světě IT a inženýringu je Modis průkopníkem v inteligentním průmyslu. Poskytuje mezioborové odborné znalosti v oblasti IT a digitálního inženýrstv.. Spojením jedinečné nabídky služeb Tech Consulting, Tech Talent Services a Tech Academy řešení Modis umožňuje podnikům pokrok v a dosažení výsledků. Modis působí celosvětově s více než 30 000 konzultanty ve více než 20 zemích zaměřených na kognitivní technologie, digitální transformaci, cloud a infrastrukturu, inteligentní ekosystém a průmysl 4.0 napříč klíčovými sektory automobilového průmyslu a dopravy, životního prostředí a energetiky, softwaru, internetu a komunikace, finančních služeb a průmyslové výroby. Modis je součástí skupiny Adecco Group, přední světové společnosti zabývající se řešením HR a společnosti Fortune Global 500.