Soutěž o jednu noc ve vídeňském obřím kole

Jedna z kabin vídeňského obřího kola v Prátru se dočasně promění na unikátní hotelový pokoj. Přenocování však nebude v nabídce žádného hotelu, jedná se o jednorázovou soutěž k 125. výročí atrakce.

Vídeňské obří kolo patří už od roku 1897 k panoramatu rakouské metropole.

Atrakce s výškou 65 metrů na kraji zábavního a přírodního parku Prater navíc nabízí i oblíbený výhled na město. Vybraná dvojice návštěvníků si nyní známý výhled bude moct vychutnat i v ojedinělých kulisách. Právě totiž probíhá mezinárodní soutěž o přenocování v jednom z vagonů vyhlídkového kola. Balíček pro výherce navíc zahrnuje zpáteční leteckou cestu do Vídně, další dvě přenocování v blízkém hotelu, gala večeři v jedné z restaurací v Prátru, tříchodovou večeři v gurmánské kabině obřího kola a nechybí ani jízdenky na MHD a vídeňská turistická karta.

Zúčastnit se může každý plnoletý bez ohledu na domovskou zemi.

Podmínkou je vyplnit registrační formulář na webu soutěže https://roomwithaview.forreal.at a zároveň začít na Instagramu sledovat účty vídeňské atrakce a spolupracujícího hotelu. Výherce určí náhodný generátor čísel a budou kontaktováni 1. června. Samotný výlet proběhne od 23. do 26. června.

Foto: Speciální hotelová kabina v obřím kole © AkosBurg

Vídeňské obří kolo se točí už 125 let