Zamilujte se do českých jablíček

Fit Sušené jablečné kostičky si zamilujete. Jsou vyrobeny z českých jablek vypěstovaných ve vlastních sadech koncernu ÚSOVSKO Klopina. Následně jsou jablka šetrně zpracována a usušena moderní technologií ve vlastní sušárně společnosti ÚSOVSKO FOOD a.s. Klopina, a to při zachování maximálního množství vitamínů ve slupce. Výsledkem je 100% čistý jablečný produkt, bez přidaných konzervantů, aromat a barviv.

 

Chuť jablečných kostiček je výborná a intenzivní, vždyť k výrobě 100 gramů produktu je použit jeden kilogram čerstvých jablek. Kostičky jsou příjemně křupavé, obsahují totiž maximálně 5 % vody. Nejen, že dobře chutnají, ale díky vysokému obsahu vlákniny napomohou i správnému trávení.

 

Kostičky se díky skvělé chuti a praktickému balení promění v oblíbenou svačinu, kterou máte vždy po ruce – v autě na cestách, v práci v šuplíku, v kabelce nebo školní tašce. Oceníte je i v kuchyni – můžete je třeba přidat do bílého jogurtu a zdravá snídaně je na světě. Hodit se budou i do ovocných moučníků – vyzkoušejte svou kreativitu třeba hned.

 

Další informace naleznete na webových stránkách www.tycinkafit.cz a www.fit.eu.