Vitana boduje v Testuj.to s kouřovou grilovací novinkou

 Novou grilovací řadu Smoky Taste uvedla společnost Vitana na trh teprve před pár týdny a vybrané produkty z ní již prošly přísným testem spotřebitelů na portálu Testuj.to. Jak steaková omáčka BBQ Grilled Ribs, tak grilovací koření Beef získaly razítko kvality Testuj.to.

Steakovou omáčku BBQ Grilled Ribs doporučilo 100 procent testujících – všichni ji dali buď maximální počet pěti, nebo čtyři hvězdičky.

Bodovala chuť, ale také designový obal. U grilovacího koření Beef zákazníci ocenili především výraznou kouřovou chuť, která je ostatně typická pro celou řadu Smoky Taste. Bez povšimnutí nezůstal praktický, znovu uzavíratelný obal. Produkt doporučilo 88 % dotázaných.

„Hodnocení nezávislých testerů na Testuj.to vnímáme jako potvrzení, že jsme se uvedením nové řady Smoky Taste trefili do černého. Kouřovou chuť tak nabízíme i těm, kdo nemohou grilovat na otevřeném ohni. Ale i při něm samozřejmě lze našimi produkty chuť ještě zvýraznit,“ říká Michaela Plecitá, produktová manažerka Orkla Foods Česko a Slovensko, do jejíhož portfolia steakové omáčky a koření Vitana patří.

Součástí řady Smoky Taste jsou čtyři kořenící směsi, které jsou kromě hovězího určeny také k dochucení kuřecího a vepřového masa, ale i kuřecích křídel.

Originální recepty na zadní straně obalu navíc přináší inspiraci na nové grilovací recepty. Spolu s kořením nabízí Vitana i tři steakové omáčky — již zmíněnou BBQ Grilled Ribs, BBQ Sweet & Mild a BBQ Honey & Chipotle. Ta se kromě grilování skvěle hodí také k pečení nebo přípravě pečené zeleniny.

tři steakové omáčky Vitana

O Vitaně

Vitana je moderní potravinářskou značkou, která patří do portfolia společnosti Orkla Foods Česko a Slovensko. Sortiment Vitana produktů se vyrábí především v Byšicích, Varnsdorfu a Roudnici nad Labem. Vitana se specializuje především na suché, dehydratované potraviny a ochucovadla. Většina lidí má tuto oblíbenou značku spojenou hlavně s kořením, polévkami či bujóny. Současné portfolio je však mnohem širší a zahrnuje také omáčky, rýži, luštěniny, knedlíky nebo pečicí přípravky.