Utajený šéf vymění notebook za dodávku, koště a hadr

Diváci reality show se aktuálně podívají do luxusních hotelů, ale i třeba i do prádelny. V hlavní roli uvidí ředitele Ondřeje Šimečka v přestrojení za oškubaného kovboje. Jak se bude tvářit, když zjistí, že hotelový údržbář odmítá přivrtat nohu postele, servírka neumí ani slovo anglicky, na pokojích to vypadá jako po výbuchu a v prádelně se pere již jednou vyprané. Utajený šéf z firmy H&H Hotels Group uvede TV Nova ve středu. 17. dubna, ve 20:20 hod.

 

„Nesnáším, když mi někdo řekne, že něco nejde, a nebo se to dosud dělalo takhle. Vždycky něco jde. Jde jen o to chtít,“ říká ředitel H&H Hotels Group Ondřej Šimeček, který je ve skutečném životě puntičkář se sklonem k perfekcionalismu.

V převlečení za kovboje zamíří do Hotelu Mlýn Karlštejn, kde bude pracovat se servírkou Dominikou.

Chtěl by z ní udělat vedoucí restaurace a potřebuje si ověřit její znalosti a zkušenosti. Zklame ho, že v restauraci, kam hodně chodí hosté ze zahraniční, neumí dostatečně anglicky. Další jeho kroky povedou do hotelu Belveder na pražský Žižkov za údržbářem Františkem, který ho překvapí svou bezprostředností. Ondřejovi se nelíbí ani technický stav automobilu, ve kterém celý den jezdí. Nespokojený je s tím, jak v hotelu nefunguje kniha závad. Bohužel zhodnotí, že František má nulový zájem opravovat věci…

 

Po dohledem hotelové hospodyně Lenky bude Ondřej Šimeček v Hotelu Ariston.

Zde chce zjistit, zda by se dalo uklízet lépe a efektivněji. Šéf v převlečení nestíhá uklízet v požadovaném čase. Dokonce nestihne zajít ani na oběd. Přijde na to, že mají problémy s nedostatkem prádla a chce vědět, zda je to v počtech nebo ve špatné organizaci práce. Proto stráví den s Petrou, vedoucí prádelny Hotelu Belveder. Šéfovi se na první pohled líbí, jak je vše zorganizované.