Rozjeďte večírek s novým výkonným party reproduktorem SRS-XV800 od společnosti Sony

  • Vychutnejte si výkonný prostorový zvuk s technologií Omni-directional Party Sound a ambientním osvětlením modelu SRS-XV800
  • Díky přenosnému designu a dlouhé výdrži baterie si reproduktor můžete vzít kamkoli s sebou
  • Proměňte svůj divácký zážitek pomocí funkce TV Sound Booster

 

Společnost Sony dnes představila nový reproduktor SRS-XV800 s hlasitým a čistým zvukem, který je jako stvořený pro každý večírek.

Ať už pořádáte velkolepou party nebo si vychutnáváte svůj oblíbený film či televizní pořad, tento reproduktor poskytuje silný zvuk, který zaplní celou místnost, ať už posloucháte cokoli a odkudkoli.

Výkonný prostorový zvuk pro větší večírky

Model SRS-XV800 je vybaven všesměrovým zvukem Party Sound, který šíří silný zvuk do každého koutu místnosti. Pět výškových reproduktorů zajišťuje čistý zvuk v přední i zadní části reproduktoru [1],[2]. Díky dvěma vyváženým reproduktorovým jednotkám X-Balanced je navíc vše podpořeno dunivými basy, které skutečně ucítíte.

Reproduktorová jednotka X-Balanced od společnosti Sony je vybavena téměř obdélníkovou membránou, která nejen maximalizuje plochu membrány reproduktoru, ale také zvyšuje akustický tlak pro hlubší a průraznější basy, menší zkreslení a větší čistotu hlasu pro bohatší, jasnější a hodnotnější poslech.

Silný zvuk v pohybu

Díky vestavěné baterii s výdrží až 25 hodin provozu [3] vydrží reproduktor SRS-XV800 přehrávat hudbu po celou noc. Pokud se vám stane, že se reproduktoru vybije baterie, nemusíte si dělat starosti. Díky rychlému nabíjení se reproduktor během pouhých 10 minut nabije na další 3 hodiny přehrávání.

Model SRS-XV800 je vybaven kolečky a rukojetí, které vám umožní dovézt reproduktor až na party. Kdykoli budete chtít reproduktor přemístit, stačí vzít za praktickou rukojeť a naklonit jej dozadu.

Nepřímé osvětlení vytváří ambientní světlo, díky němuž si můžete nasvítit pokoj tak, aby odrážel váš jedinečný styl. Vytvořte si pohlcující zážitek pouhým přehráváním hudby pomocí reproduktoru – světla se automaticky synchronizují s rytmem hudby a vytvářejí podmanivé ztvárnění barev [4].

Vylepšete svůj zážitek ze sledování

Ať už sledujete cokoli, určitě chcete mít ten nejlepší zvuk. Díky hlubokým basům a zvuku vyplňujícímu celou místnost, který zajišťuje jedinečný zesilovač zvuku televizoru Sony, získáte tak reálný zvuk, že budete mít pocit, jako byste vstoupili do světa na obrazovce.

Kombinace zvuku televizoru a dvou zadních výškových reproduktorů SRS-XV800 a vyvážených reproduktorových jednotek X-Balanced umocní váš zážitek ze sledování televizoru tím, že zvýrazní hluboké basy a realistické vysoké frekvence. Zvukové vlny se odrážejí od stěn a obklopují vás. Funkce TV Sound Booster [5] vám umožní vychutnat si vylepšený zvuk audiovizuálního obsahu, jako jsou videa s živými vystoupeními a filmy, a vtáhne vás do všeho, co sledujete.

 

Přenosný, plug-in party-starter

Reproduktor SRS-XV800 je také vybaven vstupem pro karaoke a kytaru, intuitivním a podsvíceným dotykovým panelem, stupněm voděodolnosti IPX4 [6] a funkcí Bluetooth® Fast Pair [7], která ještě více usnadňuje poslech hudby, ať jste kdekoli.   

 

Sony | Music Center a Fiestable

Nový reproduktor SRS-XV800 je kompatibilní s aplikacemi Sony | Music Center a Fiestable. Pomocí aplikace Sony | Music Center můžete vybírat seznamy skladeb, měnit vzory osvětlení a režimy zvuku přímo z tanečního parketu. Aplikace Fiestable vám umožní přístup k zábavným funkcím, které vám pomohou vytvořit dokonalou atmosféru večírku, jako je vytváření seznamu skladeb, funkce karaoke včetně funkcí Voice Changer a Echo a funkce DJ, jejíž pomocí můžete přidávat zvukové efekty.

 

S ohledem na životní prostředí

Výrobky Sony jsou navrženy nejen s ohledem na kvalitu zvuku, ale také s ohledem na životní prostředí. Pro konstrukci těla modelu SRS-XV800 je částečně použit recyklovaný plast, který byl vyvinut přímo pro společnost Sony. To dokazuje, že se společnost Sony snaží snížit dopad svých výrobků na životní prostředí.

Cena a dostupnost

Model SRS-XV800 bude k dostání od května 2023 za doporučenou maloobchodní cenu 19 990 Kč.


[1] V závislosti na poloze produktu optimalizuje snímač zvuk pro dané uspořádání a využívá čtyři z pěti výškových reproduktorů.

[2] Když je aktivována funkce TV Sound Booster, jsou tři komponenty reproduktoru (tři výškové reproduktory) na přední straně reproduktoru vypnuty, aby se optimalizoval zvukový výstup pro kombinované použití s připojeným televizorem.

[3] Při aktivaci funkce MEGA BASS a nastavení hlasitosti na 14, je osvětlení vypnuto. Skutečný průběh se může od uvedeného času lišit v závislosti na hlasitosti, přehrávaných skladbách, okolní teplotě a podmínkách používání.

[4] K dispozici prostřednictvím aplikace Sony | Music Center

[5] Když je aktivována funkce TV Sound Booster, jsou 3 reproduktorové komponenty (3 výškové reproduktory) na přední straně reproduktoru vypnuty, aby se optimalizoval zvukový výstup pro kombinované použití s připojeným televizorem.

[6] Voděodolnost IPX4 ve svislé poloze a IPX2 ve vodorovné poloze. Voděodolnost je účinná pouze při zavřeném krytu. Není zaručena pro všechny situace.

[7] Google a Android jsou ochranné známky společnosti Google LLC