Řetězová pila do jedné ruky

Akumulátorová mini řetězová pila Fieldmann FZP 70105-0 je šikovným pomocníkem při řezání na zahradě i v dílně. Ovládá se snadno jednou rukou a výborně v ní také sedí. Váží jen 1,2 kg, což ocení hlavně ženy a starší lidé.

Práce s mini pilou Fieldmann ale bude bavit každého.

Pila Fieldmann FZP 70105-0 je součástí řady AKU FAST POWER. Dostatečný výkon pro řezání dřeva a dalších materiálů jí dodává 20V akumulátor ze stejné řady. Pokud baterii už nemáte doma k některému z dalších 24 strojů AKU FAST POWER, snadno ji zakoupíte i samostatně. Více na www.fieldmann.cz.

O značce FIELDMANN

Česká, kvalitní, spolehlivá a dnes již dobře zavedená a zákazníky vyhledávaná – to je značka FIELDMANN, která vznikla v roce 2010. I když název zní cizojazyčně, kořeny značky FIELDMANN jsou ryze české. Vedení i celé zázemí značky se nacházejí v samotném srdci České republiky. Dalo by se vlastně říci, že jde o produkty vyráběné srdcem. A nejde tu jen o zeměpisný význam. Produkty napříč celou nabídkou spojuje snaha o porozumění zákazníkovi a tím pádem důraz na funkčnost, kvalitu, bezpečnost, ergonomii a snadné použití či ovládání, využití současných technologií, ale také hezký design. Jednou ze zásad značky, které se její tvůrci i vývojáři od počátku drží, je cenová dostupnost výrobků. Svým zákazníkům pak Fieldmann přirozeně nabízí i kvalitní, dobře dostupný zákaznický servis.

 

Svou nabídkou pokryje značka FIELDMANN většinu potřeb spojených s péčí o zahradu a okolí domu, ale také o byt, dílnu či garáž. Na výběr jsou jak základní modely jednotlivých typů výrobků, tak prémiové produkty, v obou případech vždy se skvělým poměrem ceny a výkonu. Výkonná benzinová sekačka, plotostřih, AKU šroubovák, teleskopický žebřík, svářečka nebo šavlová pila? To všechno u značky FIELDMANN najdete. Bohatá nabídka zahrnuje také například techniku pro čerpání vody, dřevěný i kovový zahradní nábytek, grily či autopříslušenství. V posledních letech se značně rozšířila i nabídka AKU přístrojů. Program AKU FAST POWER 20V dnes zahrnuje komplexní škálu pomocníků pro dílnu i zahradu.