Řekni sbohem suchým vlasům! Přichází hydratační vlasová péče Matrix Food For Soft.

V době, kdy se problematika nedostatku vody řeší po celém světě, je důležité nezapomínat i na běžné starosti, které nás trápí. Každodenní hydratace je pro nás důležitá nejen ve formě pitného režimu. Naše suché vlasy je potřeba hydratovat taktéž. Jako odpověď na rostoucí poptávku spotřebitelů po ukojení žízně jejich vlasů vyvinula značka Matrix řadu Food For Soft, profesionální systém hydratační vlasové péče obohacené o avokádový olej a kyselinu hyaluronovou.

Cílem nové produktové řady Food For Soft je získat srdce všech klientů nezávisle na typu jejich vlasů.

Značka Matrix usiluje o vytváření stále jednodušších a dostupnějších řešení, a proto v rámci uvedení nové řady produktů také představuje nový design obalů. Výraznější barvy a intuitivní tvarově rozlišitelné typy produktů usnadňují orientaci a identifikaci jednotlivých produktů.

Food For Soft, nová řada kadeřníky oblíbené vlasové péče, je určena pro vlasy postrádající hydrataci. Každý máme trochu žíznivé vlasy. Účinky nového hydratačního systému však nejvíce ocení klientky se suchými vlasy, s vlasy přetíženými chemickými úpravami, klientky s hustými či šedivými vlasy nebo s vlasy poškozenými tepelným stylingem. Hydratační rutina přináší dokonalou hebkost všem typům vlasů.

Profesionální systém inovativních hydratačních produktů se skládá z hydratačního šamponu, hydratačního kondicionéru pro snadné rozčesávání vlasů, a multifunkčního olejového séra. Kompletní rutina uzamyká vlhkost ve vlasech až po dobu 72 hodin a dodává vlasům 7krát více hydratace.* Díky své hydratační síle přináší vlasům pocit hebkosti, zářivý lesk a větší uhlazenost. Produkty zároveň usnadňují úpravu vlasů a zanechávají vlasy více vyživené. Nejlepších výsledků dosáhnete při používání kompletní rutiny. Po umytí šamponem následuje aplikace hydratačního kondicionéru nebo, v případě velmi suchých a porézních vlasů, bohaté pečující hydratační masky. Celou rutinu péče o suché vlasy zakončete aplikací multifunkčního olejového séra, které vlasy nejen hydratuje a uhlazuje, ale zároveň funguje i jako termoochrana až do 230 °C.

  • Food For Soft šampon RRP:  280 CZK, 10,8 EUR
  • Food For Soft kondicionér RRP:  280 CZK, 10,8 EUR
  • Food For Soft olejové sérum RRP:  439 CZK,  17,6 EUR

Od péče o pleť až k vlasové péči

Mezi klíčové složky řady Food For Soft patří dvě aktivní látky, které se hojně používají v produktech péče o pleť: kyselina hyaluronová, známý humektant, který dodává vlasům hydrataci, a avokádový olej, který uzamyká vlhkost uvnitř vlasového vlákna. Kyselina hyaluronová je výjimečná molekula, která dokáže absorbovat až 1000krát tolik vody, kolik sama váží, podobně jako houba. Díky tomu dodává hloubkovou hydrataci všem typům vlasů. Kyselina hyaluronová se přirozeně vyskytuje v našem těle, nicméně její přirozená produkce může působením nepříznivých vnějších vlivů klesat. Nová řada hydratačních produktů Matrix dokáže velmi efektivně doplnit chybějící hydrataci ve vlasech. Účinky kyseliny hyaluronové jsou posílené přítomností všestranného avokádového oleje. Tento lehký olej vytváří hydrofobní obal kolem každého vlasového vlákna, uzamyká vodu absorbovanou kyselinou hyaluronovou uvnitř vlasu a účinně tak zabraňuje ztrátě hydratace. Výsledkem je okamžitá proměna vlasů, které jsou hebké na dotek.

*Při použití systému Food For Soft šamponu a kondicionéru nebo masky a olejového séra ve srovnání s běžným šamponem.

O značce Matrix

Matrix, značka založená v roce 1980 v USA kadeřníkem Arniem Millerem, přináší ideální propojení profesionálních produktů na vlasy a snadného použití pro každého. Matrix si zakládá na inkluzivitě. Nabízí kvalitní profesionální řešení pro každý typ, každou strukturu vlasů i každý finální look nejen všem kadeřníkům, ale i všem finálním zákazníkům. Každý se tak může cítit vítán a sám sebou.

Značka Matrix se dlouhodobě věnuje také vzdělávání studentů kadeřnických oborů a podpoře modernizace výuky na středních odborných školách zaměřujících se na obor Kadeřník v rámci projektu Matrix Start.

Web: https://matrixprofessional.cz/

Kde nakoupit: https://www.notino.cz/

O společnosti L’Oréal v České republice

Společnost L’Oréal Česká republika byla založena v roce 1994. Dnes L’Oréal nabízí v České republice 32 značek, včetně L’Oréal Paris, Garnier, Maybelline New York, Vichy, Lancôme, Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, L’Oréal Professionnel, Kérastase, Redken, Matrix a Biolage prostřednictvím několika distribučních kanálů – supermarketů, drogerií, lékáren, parfumérií, kadeřnických salonů a internetových obchodů.

Více naleznete na www.loreal.cz