Regenerace vlasů: Nová zlatá éra obnovy vlasů

 Pantene představuje novou řadu Molecular Bond Repair s vyživujícími perlami Pro-V

I když už jste si mysleli, že jste vyčerpali všechny možnosti, jak napravit poškození vlasů považované za nevratné, přichází zlatá éra regenerace vlasů v podobě nové řady Pantene Molecular Bond Repair s vyživujícími perlami Pro-V – už nehledejte dál, protože jste našli péči, kterou si vaše vlasy zaslouží. Tato technologicky zdokonalená prémiová řada čtyř produktů dosahuje až 100% regenerace vlasů na molekulární úrovni, čímž odvrátí všechny viditelné známky poškození vlasů, aby vypadaly zdravě a živě.

Nová řada Pantene Molecular Bond Repair

Pantene vytváří novou představu o tom, jak opravdu vypadá regenerační péče o vlasy. Je moderním řešením pro vlasy, které trpí každodenním narovnáváním a stylingem nebo i vážným poškozením v důsledku odbarvování, keratinových úprav a barvení. Klasické šampony, kondicionéry a masky, které pouze dodávají umělý lesk pro dočasný výsledek, nevedou ke spokojenosti. Nová řada Pantene byla důmyslně vyvinuta pro regeneraci vlasů, jejich podporu a posílení zevnitř. Produkty fungují systematicky společně nebo i jen jednotlivě.

Pantene Pro-V vyživující perly

Klíčem k regeneraci vlasů jsou vyživující perly Pantene Pro-V. 5 000 koncentrovaných regeneračních výživných perel obsažených v každé tubě séra se při použití rozpouští a uvolňuje miliony živin. Výsledkem je, že díky složení bohatému na živiny jsou vlasy až o 100 % regenerovanější a vypadají tak zdravě, že cítíte jejich život. Nová intenzivní péče Pantene Molecular Bond Repair poskytuje nejintenzivnější úroveň regenerace vlasů a zaměřuje se na vlasy s extrémním poškozením způsobeným odbarvováním, keratinovými úpravami, trvalou ondulací a barvením. Regeneruje vlasy a zaceluje vlákna prostřednictvím molekulární rekonstrukce přerušených vlasových vazeb pro viditelně zdravější vlasy.

Řada Pantene Molecular Bond Repair

Pantene Molecular Bond

Sérum Pantene Molecular Bond Repair

Regeneruje vlasy na molekulární úrovni

Nejkoncentrovanější a nejúčinnější přípravek z této řady, jehož složení obsahuje více než 5 000 perel Pantene Pro-V, které opravují hydrofobní a ochraňují kovalentní vazby ve struktuře vlasů. Toto sérum stačí nechat působit ve vlhkých vlasech pouze 3 minuty, aby ve vlasech zanechalo všechny své viditelné molekulární benefity.

 

 

 

 

 

 

Pantene Molecular Bond Repair Shampoo

Šampon Pantene Molecular Bond Repair

Ochraňuje vlasy na molekulární úrovni

Složení tohoto šamponu s nejvyšší koncentrací živin Pro-V od Pantene čistí a chrání vlasy na molekulární úrovni, takže jsou viditelně zdravější a regenerované a působí živě.

Kondicionér Pantene Molecular Bond Repair

Pantene Molecular Bond Repair Conditioner

Posiluje vlasy na molekulární úrovni

Tento víceúčelový kondicionér obohacuje a posiluje vlasy díky své vylepšené technologii. Lze ho použít jako bezoplachový kondicionér nebo opláchnout. Napravuje poškození vlasů na molekulární úrovni a při každém použití vlasy vyplňuje.

 

Pro dosažení optimální úrovně zdraví vlasů již není třeba dělat časové ani finanční kompromisy. Zdlouhavé a náročné vlasové procedury a pravidelné návštěvy kadeřnického salonu jsou konečně minulostí. Kvalita každého produktu a koncentrace každé složky v této nové řadě Pantene minimalizovala nutnost přidávání dalších kroků do vlasové rutiny a pořizování dalších a dalších produktů vlasové péče.

Oprava molekulárních vazeb

Každodenní styling, úprava teplem a odbarvování odstraňují nebo ničí lipidy uvnitř vlasových vláken, které jsou zodpovědné za spojení keratinových vláken a vnější kutikuly vlasu, což vede k oslabení a zániku těchto vzájemných vazeb, a vlasy jsou tak náchylné k třepení konečků, lámání a dalším potížím. Nová řada Pantene Molecular Bond Repair s vyživujícími perlami Pro-V znovu naplní vlasy lipidy, které rekonstruují a vytvářejí nové vazby na molekulární úrovni a regenerují vlasy zevnitř.

Dr. Jeni Thomas, hlavní vědkyně Pantene, dodává: „V této nové řadě se značka Pantene opět zaměřila na technologii složení, aby vytvořila řešení pro vlasy, které se zdály být nenávratně poškozené. Tato inovace je výsledkem sedmi pozoruhodných let výzkumu a vývoje. Typickými vlastnostmi této řady jsou především rekonstrukce, ochrana a posílení struktury vlasů. Nová řada obnovuje a regeneruje vlasy na úplně nové úrovni.“