První make-up s pleťovou péčí True Match Nude Plumping Tinted Serum od L’Oréal Paris

L’Oréal Paris představuje první tónující sérum s kyselinou hyaluronovou a minerálními pigmenty, které o pleť pečuje jako sérum a kryje jako make-up.

Rána bývají hektická a na přílišnou skincare nezbývá tolik času.

Hledání kompromisů je nyní u konce, nové True Match Nude Plumping Tinted Serum zvládne spojit hydrataci pleťové péče s krycími a rozjasňujícími schopnostmi make-upu.

Složení séra je obohacené o 1 % kyseliny hyaluronové, což je ingredience velmi oblíbená u dermatologů, která proniká hluboko do pokožky a pleť intenzivně vyživuje a hydratuje. Má dlouhodobý pozitivní vliv na její kvalitu.

Přirozeně projasněný a jemný vzhled zajistí zářivé minerální pigmenty, které okamžitě přirozeně rozzáří a lehce zmatní pleť.

 True Match Nude Plumping Tinted Serum bylo vyrobeno pro posílení přirozeného projasnění pleti, a je to první make-up od L´Oréal Paris, který je potvrzen mezinárodní radou dermatologů, kteří důkladně otestovali složení, ingredience a vyhodnotili výsledky klinické studie, aby potvrdili dlouhodobé pozitivní efekty na pleť.

Viditelně zlepšuje kvalitu pleti za 21 dní.

Viditelně více vyživená pleť za 3 týdny*.

Složení je nekomedogenní, neucpává póry a sérum je tak vhodné i pro citlivou pleť. Bylo testováno pod dermatologickou kontrolou. Dostupné ve 4 odstínech.

  

  • Datum uvedení:  listopad 2021  
  • Doporučená prodejní cena:   
  • True Match Nude Plumping Tinted Serum:    459,90 Kč/17,99 €**  

Doporučená maloobchodní cena. Ceny se u jednotlivých prodejců mohou lišit.