Na zámku Kostka to tentokrát bude pořádně vřít! Na Voyo míří Aristokratka ve varu  

 Na Voyo vstupuje hvězdně obsazená komedie Aristokratka ve varu, navazující na divácky úspěšný film Poslední aristokratka.  Ve filmu režiséra Jiří Vejdělka, který je již druhou adaptací bestsellerů kastelána Evžena Bočka, se v hlavních rolích se opět blýskne česká herecká špička: Hynek Čermák, Tatiana Dyková, Eliška Balzerová, Yvona Stolařová, Pavel Liška, Zdeněk Piškula, Martin Pechát a nově také Simona Lewandovska, Petra Nesvačilová nebo Tomáš Jeřábek. Komedie Aristokratka ve varu vstupuje na Voyo 19.dubna 2024.

 

„Při natáčení vánoční Poslední aristokratky celý štáb mrzl, proto jsme pokrčování Aristokratka ve varu točili na jaře o Velikonocích. To teplo je ale pouze iluzorní. Na hradech a zámcích je v tu dobu o celého půl stupně více. Každopádně doufám, že se do varu po návštěvnících kin dostanou i diváci Voyo a budou mít hřejivý pocit. Uvolní se, pobaví se a odpočinou si od problémů všedního dne,“ říká režisér a scenárista Jíří Vejdělek, který patří mezi nejúspěšnější osobnosti současné české filmové tvorby.

Aristokratka ve varu II

Stojí za divácky úspěšnými snímky jako Účastníci zájezdu, Václav, Ženy v pokušení, Muži v naději a Poslední aristokratka, které prosluly především svým laskavým humorem i citlivým vykreslením lidských vztahů.

V současné době pro televizi Nova připravuje komediální seriál Taneční.

Hrabě Frank Kostka (Hynek Čermák) a jeho žena Vivien (Tatiana Dyková) se s dcerou Marií (Yvona Stolařová) už pevně usadili na zámku Kostka. Snaží se udržet v chodu rodinný majetek, ale dluhy se hromadí a rekonstrukce zámku se zdá být nekonečná. Zájem o Mariinu kletbu, která dříve přitahovala turisty, slábne a s ním i finanční příjmy. Frank se tak potýká s problémy s výplatou věrné hospodyně paní Tiché (Eliška Balzerová), která si i nadále dopřává ořechovku, hypochondrického údržbáře Krásu (Pavel Liška) a kastelána Josefa (Martin Pechlát), jehož averze k turistům je stále silnější. Vše se ale změní s příchodem mladé a temperamentní Denisky (Simona Lewandowska). Deniska se na zámku nudí a hned si s Maxem (Zdeněk Piškula), šlechticem z vedlejšího zámku Hvězda, padne do oka. To vzbudí žárlivost Marie a mezi dívkami se vyostřuje napětí.

Aristokratka ve varu III

Snímek Aristokratka ve varu vstupuje na Voyo 19. dubna 2024.


scénář a režie: Jiří Vejdělek // předloha: Evžen Boček // kamera: // Vladimír Smutný // hudba: Ondřej Hokr //

hrají: Hynek Čermák, Tatiana Dyková, Yvona Stolařová, Eliška Balzerová, Martin Pechlát, Pavel Liška, Zdeněk Piškula, Simona Lewandowska, Petra Nesvačilová, Tomáš Jeřábek, Marek Taclík, a další //

produkce: Karla Stojáková, Ondřej Zima, Silvie Michajlova, Pavel Berčík

 střih: Ondřej Hokr  // zvuk: David Titěra, Tomáš Zůbek