KLUK V KOPAČKÁCH – Fotbalový kemp

Nakladatelství BAMBOOK, součást Nakladatelského domu GRADA, přichází s pokračováním úspěšného fotbalového příběhu. V novém díle s názvem Kluk v kopačkách – Fotbalový kemp se znovu ponoříme do světa malých fotbalových talentů, v jejichž čele stojí odhodlaný Tomáš a jeho oddaná parta. Autorský tandem, tvořený talentovanou Markétou Bolfovou a kreativním ilustrátorem Lukášem Fibrichem, nám opět přináší nejen poutavý příběh, ale i vizuální poezii prostřednictvím nápaditých ilustrací. Zážitky z fotbalového kempu nabídnou čtenářům emocionální rollercoaster plný dobrodružství, přátelství a fotbalové vášně.  

SUPR ČUPR, KÁMO

Markéta Bolfová

Ilustrace Lukáš Fibrich

 Fotbalové dobrodružství je zpět. Připravte se na nezapomenutelné okamžiky plné smíchu, kamarádů a fotbalu na letním kempu s Tomášem a jeho neohroženými kamarády! Trenér Kamil má pro holky a kluky připravený úžasný program plný soutěží, dovedností na hřišti a radostných chvil.

Ale to není vše! Naši odvážní hrdinové Tom, Jirka, Julča a Honza se nebojí pustit i mimo fotbalové hřiště. Nenechte si ujít napínavé příběhy, jako je pátrání po ukradené vlajce nebo rozluštění záhady kocoura Fantoma. Každý den bude výzvou pro naše statečné hrdiny!

128 stran, formát: 129×198, pevná vazba, 279 Kč, odkaz: Kluk v kopačkách – Fotbalový kemp

 Další knihy Markéty Bolfové:

O autorce:

Markéta Bolfová pracuje jako redaktorka marketingu pro knižní velkoobchod v Ostravě a zároveň se věnuje knižní tvorbě pro děti. Její prvotina, Kamarádi z naší ulice, vyšla v lednu 2022, o rok později první díl série o malém fotbalistovi Kluk v kopačkách a v lednu 2024 jeho pokračování. Prvním a nejdůležitějším čtenářem je autorčin syn.

O ilustrátorovi:

Lukáš Fibrich je stálicí na českém ilustrátorském nebi. Jeho nejznámějším dílem je bezpochyby  komiks Mourrison (vychází již spoustu let v časopise ABC), v poslední době svými ilustracemi doprovodil např.  Retrohraní, Hacknutou češtinu či Bláznivou školu.