Katrinino mrazivé dětství z Big Brothera: Máma mi vyrazila zuby, tahala mě za vlasy a chtěla mě zabít sekerou

Hlad zasáhne spolubydlící v Domě Big Brothera a jídlo se stane tématem číslo jedna. Tento týden si naložili jen 20 % možného přídělu jídla, takže si musí dvakrát rozmyslet, co budou jíst. Období utahování opasků tvrdě prověří zejména jejich psychiku.

 

Rajcovní Petra (46) se rozhodla ukázat, co v ní je. Sexy pohyby, „tanečky“ a outfitem potěšila především Standu.

Mladého Vítka dráždil svalnatý David, který se rozhodl extravagantní spolubydlící využít jako cvičební pomůcku. Vítek měl chvíli výhled na Davidův rozkrok a evidentně si to užíval…

Big Brother oznámil novou týdenní misi, kterou velmi trefně pojmenoval „Týden přežití“.

V Záhadné místnosti čekalo na každého ze spolubydlících veselé karaoke. Při zpěvu však museli vložit ruce do tří krabic, přičemž v každé krabici se nacházely předměty jako plyšový medvídek, miska s marmeládou, ananas, vejce, slupky od brambor, piliny a živý had. Spolubydlící však netušili, co na ně v krabicích čeká, a tak nebyla nouze o výkřiky strachu. Jejich temperamentní zpěv na hit I Will Survive uspokojil Big Brothera natolik, že misi prohlásil za úspěšnou.

Jako nová paní domu měla Tereza za úkol vymyslet pravidlo týdne, které by konzultovala s ostatními, a také pravidlo vlastní. Oznámila jim, že tento týden nařizuje zákaz nadávek a mytí nádobí, aby se v této činnosti vystřídali všichni. Její „tvrdá ruka“ se setkává jen se zdánlivým pochopením a mezi spolubydlícími se vůči Tereze zvedá vlna nevole.