Helena Vondráčková odzpívá všechny podzimní koncerty v souladu s nařízeními vlády

Management Heleny Vondráčkové se rozhodl na podzim a v zimě uskutečnit všechny zpěvaččiny naplánované koncerty v souladu s vládními nařízeními. Sály, které mají kapacitu víc jak 500 osob, budou dle nařízení státu rozděleny do několika sektorů po pěti stech lidech, do kterých budou fanoušci přicházet v různých časech.  

„Vyhovíme všem vládním nařízením! Lidé, kteří zapomenou roušku, si ji budou moci zakoupit u vchodu do sálu. K dispozici bude i dezinfekce na ruce. Veškeré informace o koncertech budeme průběžně zveřejňovat na stránkách Agentury MM Praha a také na Facebooku fanklubu Heleny Vondráčkové. Je důležité, aby fanoušci sledovali, v jakých časech budou sektory na jednotlivých koncertech otevírány. Chceme zabránit tomu, aby se všchni potkávali v jeden čas u dveří,“ řekl manažer Heleny Vondráčkové Martin Michal. „Omlouváme se za vzniklé komplikace, ale jelikož nechceme žádné z vystoupení rušit, přistoupili jsme k těmto opatřením,“ dodal.

Helena Vondráčková odstartuje své odložené turné Vzhůru k výškám 4. září v České Lípě. V průběhu podzimu také dvakrát vystoupí v Praze. V Hudebním divadle Karlín odzpívá 6. října odložený narozeninový koncert a 20. prosince ji čeká tradiční vánoční koncert v Lucerně. Rozdělení do sektorů se bude týkat především těchto dvou vystoupení.

Nejbližší koncerty Heleny Vondráčkové:
4.9. – Česká Lípa, KD Crystal
7.9. – Trutnov, společenské centrum Uffo
11.9. – Tachov, Jízdárna Světce
18.9. – Turnov, KD Střelnice
26.9. – Moravské Budějovice, TJ Sokol

 

Foto Agentura MM Praha/František Jirásek