Fit svačinka pro malé i velké školáky

Tak už nám to zase začalo. Věčný koloběh ranního vstávání, chystání svačin, rozvozu na kroužky, dělání domácích úkolů…Hledáte inspiraci na chutné a zároveň vyvážené svačiny pro malé školáky i větší studenty? Zkuste cereální tyčinky Fit, které na náš trh již déle než 30 let přináší česká společnost ÚSOVSKO FOOD Klopina. Nabízí širokou paletu druhů a příchutí a mají složení, odpovídající moderním výživovým trendům. Díky praktickému balení vydrží v tašce či batohu bez újmy i do pozdního odpoledne.

 

Oblíbenou klasikou v portfoliu Fit jsou klasické tyčinky Fit müsli.

Jsou k dispozici v 9 příchutích ve variantě bez polevy, v kakaové polevě či jogurtu. Tyčinky jsou vyrobené z těch nejkvalitnějších surovin přírodního původu, jako jsou ovesné a pšeničné vločky, extrudovaná kukuřice, sušené ovoce, semínka či oříšky. „Fitky“ mají vysoký podíl vlákniny, která má blahodárný vliv na dobré trávení a správné fungování organismu. Obsahují vitamíny, minerály a jsou dobrým zdrojem postupně se uvolňující energie. To se bude hodit během náročného školního dne i před odpoledním sportovním kroužkem.

 

    

Menší děti často nemají klasické müsli tyčinky v oblibě. Pokud máte takového školáka doma, zkuste sáhnout po Fit Fruit, tyčince plné ovoce. Má chutnou jemně namletou náplň, skrývající se mezi dvěma lehoučkými oplatkami. Je čistě přírodním zdrojem dlouhodobé energie s nízkým obsahem tuku. Stejně jako klasické tyčinky obsahuje lehce stravitelné bílkoviny pro rychlou regeneraci sil, vlákninu, vitamíny a minerály. Vybrat si můžete jednu z 5 příchutí. Fit Fruit neobsahuje palmový tuk a odpovídá standardům veganského stravování.

 

  

 

 

 

Fit nezapomíná ani na speciální potřeby.

Pokud se vaše dítko z nějakého důvodu musí stravovat bezlepkově, nemusíte zoufat. Fit svačina je tu i pro něj, třeba v podobě tyčinek Fit Smoothie. Jsou vyrobeny výlučně ze surovin přírodního původu a nabízí zajímavý mix ovocných a zeleninových příchutí. Jsou přirozeně bezlepkové a mají velmi vysoký podíl vlákniny a neobsahují přidané cukry ani tuky.

 

 

Všechny produkty značky Fit jsou v prodeji u hlavních maloobchodních prodejců potravin. Není tedy nic snazšího, než je při příštím rodinném nákupu přidat na seznam. Uvidíte, že si je vaše děti oblíbí.

 

Další informace naleznete na webových stránkách www.tycinkafit.cz..