Dub Pistols ve středu rozparádí Prahu

Jedno z nejzásadnějších jmen svého žánru, britská kapela Dub Pistols, vystoupí ve středu 8. května v pražském Lucerna Music Baru. Před i po Dub Pistols zahraje DJ a producent MikkiM. Vstupenky jsou v předprodeji za 450 Kč (+ poplatky) na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu Lucerna Music Baru, na GoOut.cz a v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Na místě pak za 550 Kč.

Partička kolem frontmana Barryho Ashwortha brázdí světová pódia už skoro čtvrtstoletí a už ve středu se hoši vrátí na pódium Lucerna Music Baru v plné parádě. Těšte se na explozi energie a typický Dub Pistols sound plný dubu, reggae, ska, breaků a drum and bass.

Zatím poslední album Crazy Diamonds je osmou studiovou nahrávkou kapely a obsahuje řadu skvělých hostovaček, kterých se zhostili třeba dancehalloví Beenie Man a Cutty Ranks, reggae zpěvák Earl Sixteen, hiphopoví Too Many T’s, Ragga Twins a mnoho dalších jmen.

 

Společně s Dub Pistols se v Lucerna Music Baru představí i domácí DJ a producent MikkiM, z jehož dílny pochází povedený remix sklady Boom od Dub Pistols.