„ZÁPAS STOLETÍ“ má svého vítěze

„ZÁPAS STOLETÍ“ v sobotu 9.11.2019 všem účastníkům v plně naplněné O2 Aréně vyrazil dech. Ani jedno místo nezůstalo volné a atmosféra a napětí se dala krájet.

Mnoho kvalitních zápasníků v prvních utkání ukázalo svojí přípravu a odhodlanost předvést co možná nejlepších výkonů. Pozornost ovšem přilákal zápas mezi Jakubem Štáfkem, kterého známe ze seriálu „Ulice“ který se postavil v čele proti slovenskému úspěšnému podnikateli a začínajícímu zápasníkovi Peteru Benko Benalexovi. Štáfek všem vyrazil dech, když už v prvním kole utkání, poslal svého soupeře k zemi krásně provedeným KO. Celá O2 Aréna byla na nohou, všichni nevěřícně křičeli a podporovali Jakuba Štáfka, který předvedl skvělou show pro každého svého fanouška.

Toto však nebylo jediné KO večera. Poslední utkání na sebe nenechalo dlouho čekat, poslední zápas večera, dlouho očekávaný duel mezi jedničkami za ČR „Karlos Terminátor Vemola“ a za SK „Attila Végh“ je tady. Karlos jakožto dlouho neporažený Fighter nastupoval do Oktagonu jako první, připravený a odhodlaný dát do tohoto duelu vše co má, je to jeho velmi důležitý zápas, zápas který může otevřít dveře do světově známého UFC. Attila Végh přichází na scénu, Karlos již netrpělivě chodí od rohu k rohu jak „Lev“ v kleci čekající na svou kořist. „Chci vidět čistej, aktivní zápas, pozdravte se“ řekl rozhodčí a největší zápas v dějinách mohl začít. Karlos rozdal první tvrdou ránu, ale Attila Végh byl připravenější. Tvrdá rána z rozpětí Attilových ohromných ramen padla na Karlosovu čelist, ten padá k zemi. Tohle NIKDO nečekal, Attila Véght vítězí! Hned v prvním kole Karlos končí ukončením KO. Sen se rozplývá, celá kariéra, sny o UFC.. Tento večer Lvi dožrali.

OKTAGON 15: OFICIÁLNÍ VÝSLEDKY
 
PRELIMS
 
Pavel Salčák def. Simon Michálek v 1. kole na TKO
 
Lucia Krajčovič def. Barbora Cyprianová v 1. kole na TKO
 
Vojto Barborík def. Sasha Belov v 1. kole na submisi
 
David Hošek def. Jakub Běle v 1. kole na TKO
 
Mateusz Legierski def. Jakub Bahník v 1. kole na KO
 
Joachim Christensen def. Miloš Petrášek na body
 
Hlavní karta
 
Jakub Štáfek def. Peter Benko v 1. kole na KO
 
Buscape Silva def. Jakub Bryczek na body
 
Kaik Brito def. Gábor Boráros v 1. kole na TKO
 
Michal Martínek def. Viktor Pešta v 1. kole na TKO
 
Attila Végh def. Karlos Vémola v 1. kole na KO

This slideshow requires JavaScript.