Na přehlídku motocyklů 2018 se můžete podívat na Výstaviště v Holešovicích

Tato jedinečná motoristická akce s neopakovatelnou atmosférou přinese od 1. do 4. března  2018  přehlídku motocyklů, čtyřkolek, doplňků, techniky, motorkářské oblečení i bohatý doprovodný program.

Veletrh Motocykl

Veletrh Motocykl patří k očekávaným zastávkám všech fanoušků motorismu a jedné stopy především. Každý rok představuje pestrou nabídku motocyklů a také veškerého příslušenství a doplňků. Samozřejmou součástí veletrhu je doprovodný program plný atraktivních setkání, hudebních vystoupení a dalších příležitostí pro zábavu či získání nových informací.

Mezinárodní veletrh motocyklů, čtyřkolek a příslušenství se v roce 2018 koná už po dvaadvacáté a ani tentokrát nic nemění na březnovém termínu, který představuje ideální začátek nové motorkářské sezóny. Ve dnech 1. až 4. března 2018 zažije Výstaviště Praha další setkání vystavovatelů, návštěvníků a všech fanoušků nablýskaných strojů.

Tradiční součástí veletrhu je i největší česká soutěžní výstava motocyklových staveb a přestaveb Bohemian Custom Bike.



Zajímavosti

V letošním roce se můžete  poprvé v České republice seznámit  s motocykly s nízkým obsahem do 125ccm UM (United Motorcycles) ve Střední hale Průmyslového paláce. UM byla poprvé v zemích EU představena v loňském roce na výstavě EICMA v Miláně. 

Dále se můžete těšit na novinky vystavené pouze na výstavě v Praze Moto Morini Milano a Corzarro 1200 ZZ. Je to motocykl 100% vyrobený v Itálii z italských komponentů vyjma elektroniky, která je od firmy Bosh. Jedná se malosériového výrobce, cca 350 motocyklů ročně ručně vyrobených, takže exkluzivita pro jejich majitele je zaručena.

Foto z loňských ročníků výstavy

V pravém pavilonu Průmyslového paláce v Holešovicích k vidění expozice obchodu MotoVšem  s kompletním vybavením pro motorkáře.

Tak jako v loňském roce bude připraven i zajímavý doprovodný program.

 

Otevírací doba:

1. března – 10:00 – 19:00 hod.
2. března – 10:00 – 19:00 hod.
3. března – 10:00 – 19:00 hod.
4. března – 10:00 – 17:00 hod.

Vstupné :

– Plné vstupné: 150,- Kč

– Zvýhodněné vstupné: 100,- Kč
(děti 11 až 15 let, studenti, důchodci, ZTP)

– Rodinné vstupné: 300 Kč
(2 dospělí + 2 děti do 15 let)

– Zdarma
(děti do 10 let včetně, ZTP/P včetně 1 osoby doprovodu)

Více informací naleznete na http://www.motocykl-praha.cz/