Žluté lázně nabídnou prázdniny s fotbalem, olympiádou i kulturou

 Areál Žluté lázně v pražském Podolí je už 111. sezónu prázdninovou oázou pro rozpálené Pražany i návštěvníky metropole. Ti mohou nově využít pivní terasy s názvem Dvorce i dětský koutek, kam je vstup zdarma. Žluté lázně nabídnou kvalitní jídlo i sportovní vyžití na suchu i na vodě. Sportovní fanoušky navíc čeká v prostoru Tančírny sledování významných sportovních událostí jako je Mistrovství Evropy ve fotbale, olympiáda, nebo Tour de France. Od 1. července navíc začíná přímo do areálu jezdit přívoz.

 

„V Tančírně jsme umístili osm obrazovek a máme také jedno projekční plátno. Sportovní fanoušci si tak během léta u nás jistě vychutnají skvělou atmosféru s dobrým pivem a jídlem, a to na čerstvém vzduchu přímo u řeky. Plánujeme pro ně také drobné soutěže,“ říká Hana Tietze, mluvčí areálu Žluté lázně.

 

Na své si přijdou také hudební a kulturní nadšenci. Ve Žlutých lázních se pravidelně konají po celé prázdniny kurzy latinsko-amerických tanců či zumby. V plánu jsou také další představení oblíbené stand-up comedy Na Stojáka a oblíbená ´baskingová´ vystoupení mladých talentů při večerním posezení přímo na pláži.

V plném provozu je také půjčovna sportovních potřeb na sucho i na vodu. Největší zájem zatím návštěvníci mají o party vor, paddleboardy a motorové čluny. Pro jízdu na přilehlé cyklostezce si sportovci oblíbili zapůjčení tzv. Onewheel elektrického skateboardu na kolečkách a zájem je také o venkovní fitness.

Od 1. července sveze návštěvníky přímo do areálu přívoz 

 

Více informací o areálu Žluté lázně najdete na webu www.zlutelazne.cz nebo facebookovém i instagramovém profilu.

 

Vyhlídkové kolo v Praze Podolí 2021