Za dokonalou pletí stojí volba správných produktů

  Péče o pleť by měla být nedílnou součástí každodenní rutiny. Opláchnutí pleti pouze vodou a nanesení krému ráno a večer už ale dávno nestačí. Společnost Hebe v novém katalogu zaměřeném na pečující produkty pro vaši pokožku přichází s nejnovějšími trendy a tipy, jak dosáhnout krásné a zdravé pleti.

Správná péče vyžaduje několik kroků, které by se pro dosažení efektivních výsledků neměly podceňovat. Důkladné odstranění make-upu a nečistot je základem zdravé a čisté pleti. Je důležité vybrat správné produkty a dodržovat vhodný postup. Každý typ pleti má specifické potřeby. Rozpoznání, zda máte suchou, mastnou, kombinovanou nebo citlivou pleť, vám usnadní výběr správných produktů.

  • Mastná pleť: tento typ pleti je často spojen s problémy jako je akné a vyrážky
  • Suchá pleť: charakterizuje ji sklon k tvorbě vrásek a často se sem řadí zralá pleť nebo pleť s tendencí k šupinatění
  • Smíšený typ pleti: tento typ pleti kombinuje suché a mastné oblasti, což může znamenat například mastnější T-zónu a suché tváře

 

Jak správně pečovat o pleť aneb co můžete zařadit do své rutiny

Dvoufázové odličování neboli double cleansing: Prvním krokem je použití produktu na bázi oleje. Ten neslouží jen k účinnému odstranění make-upu a zbytků krémů, ale také dokáže odstranit odumřelé kožní buňky, bakterie a další nežádoucí nečistoty. V druhém kroku je vhodné přistoupit k produktu na bázi vody, který díky předchozímu čištění proniká do pokožky hlouběji a dokonale čistí póry.

Tonizace: Použijte tonikum, které obnoví pH rovnováhu pokožky a pomáhá odstranit veškeré zbytky čisticího přípravku a současně opravuje kožní bariéru a pleť připravuje, aby účinně vstřebávala hydratační přípravky, jež budou následovat.

Aplikace séra: Sérum s aktivními složkami, které cíleně řeší vaše individuální potřeby, například boj proti stárnutí nebo zklidnění citlivé pokožky. Pečující přípravky patří k nejspecifičtějším fázím péče o pleť, takže je lepší jich nejdřív několik vyzkoušet, nebo výběr konzultovat s kosmetičkou.

Hydratace: Zvlhčování je téměř nejdůležitější součástí vaší péče o pleť – zakončete svou rutinu aplikací hydratačního krému, který uzamkne vlhkost v pokožce a chrání ji před vnějšími vlivy.

Péče o pleť může být snadná a efektivní, pokud si vyberete správné přípravky. S Hebe produkty můžete dosáhnout krásné a zdravé pleti, která bude reflektovat vaši přirozenou krásu. Aktuální katalog zaměřený na pleťovou péči nabízí ty nejlepší značky za skvělé ceny. Pokud do 11. dubna nakoupíte produkty na pleť z katalogu Hebe nad 300 Kč, získáte atraktivní slevu 30 %. Všechny nabídky najdete na webu hebe.com/cz i v mobilní aplikaci.

PURE BY CLOCHEELUMI

oční krém, 15 ml, 295 Kč

Hydratuje, vyhlazuje a udržuje pevnost. Pomáhá udržovat mladistvý vzhled pokožky kolem očí. Obsahuje extrakt z granátového jablka – silný antioxidant, který neutralizuje účinky volných radikálů a zabraňuje oxidačnímu stresu.

 

 

 

 

 

FEEL FREE

osvěžující pleťové tonikum, 200 ml, 69 Kč

Osvěžující hydratační tonikum, které obsahuje 98,42 % přírodních složek, jako je aloe, citrón, heřmánek a tymián a další.

 

 

ALKMIE

omlazující sérum na obličej, 30 ml, 444 Kč

Koncentrované omlazující centrum ve formě lehké emulze, která redukuje mimické i hluboké vrásky a navrací pleti vitalitu a rovnováhu, zajišťuje její správnou hydrataci.

 

 

 

 


 

O společnosti Hebe 

Společnost Jerónimo Martins je vlastníkem sítě drogerií Hebe. V roce 2011 se skupina rozhodla otevřít první obchod pod značkou Hebe v Polsku. Nyní má Hebe v Polsku více než 300 kamenných prodejen. Spuštěním online obchodu vstoupila značka Hebe v listopadu 2022 také do České republiky. Hebe.com/cz nabízí více než 20 000 kosmetických produktů různých značek. Cílem Hebe je uspokojit potřeby žen a mužů v oblasti krásy a zdraví na jednom místě, a za atraktivní ceny.