Využijte skútry BeRider na stanicích PREpoint!

PREmobilita spojila síly se ŠKODA AUTO DigiLab a mezi 7. zářím a 3. říjnem nabízí u pěti pražských dobíjecích stanic zdarma zapůjčení skútrů BeRider. Díky tomu tak ani během dobíjení nepřijdete o možnost rychlého a pohodlného pohybu po městě. Připojíte auto k dobíjecí stanici a v aplikaci BeRider si odemknete skútr, který vás během dobíjení zaveze na blízká i vzdálená místa a pak zase zpět k vašemu autu.

Půjčit si skútr BeRider je velmi jednoduché. Stačí si do mobilního telefonu stáhnout aplikaci BeRider a zdarma se zaregistrovat. Na to budete potřebovat svůj občanský i řidičský průkaz. Více informací k registraci naleznete na stránkách společnosti BeRider.

Zapůjčení skútru zdarma je možné díky slevovému kódu, který naleznete v aplikaci charge.PRE. Stačí si rozkliknout detail jedné z pěti dobíjecích stanic, u kterých budou skútry přistaveny. Tento kód k Vašemu účtu jednorázově přidá 45 minut zdarma. Další minuty budou účtovány podle běžného ceníku. Kódy se budou pravidelně obměňovat, takže při další návštěvě budete mít možnost si BeRider zapůjčit za stejných podmínek znovu.

Sdílené elektrické skútry BeRider jsou velmi jednoduché na ovládání a může je používat kdokoliv s řidičským oprávněním A1, A2, A nebo B. Ve zkratce, pokud můžete řídit auto, můžete řídit i skútr BeRider.

Skútry BeRider pro vás budou k dispozici u následujících dobíjecích stanic: