Vstupte do hebe.com a vydejte se na novou cestu ke kráse

 Nový internetový obchod Hebe vstupuje na český trh s kosmetikou. Hebe.com nabízí 20 tisíc produktů různých značek na jednom místě. Najdete zde širokou nabídku pleťové kosmetiky, asijské, přírodní, dermokosmetiky, dekorativní kosmetiky, ale i vlasové péče, parfémů a mnoho dalších produktů.  Zákazníci se mohou těšit na představení nových světově proslulých značek, kosmetických trendů, rituálů, ale i na inovativní složení produktů. Se značkou Hebe objevíte novou cestu ke kráse.

Hebe, kosmetický řetězec skupiny Jéronimo Martins, zahájil svou mezinárodní expanzi a nabízí nyní českým zákazníkům vynikající škálu produktů pro zdraví
a krásu, které potěší i ty největší znalce kosmetiky. V oblasti péče o pleť nabízí společnost Hebe kromě oblíbených značek také široký výběr dermokosmetiky, tradičně prodávané v lékárnách, a profesionální péči o pleť, tedy značky dostupné pouze v kosmetických salonech. České ženy budou moci zkusit širokou nabídkou přírodní péče o pleť a dokonce i velmi populární korejskou a asijskou kosmetiku. Nabídku péče o vlasy obohatí fascinující škála profesionálních značek a většinu žen určitě osloví také nové značky líčidel a vůní.

Příklady značek reprezentujících vybrané kategorie:

  • Dermokosmetika – Phyto, Jowae, Dermedic, Lierac, Basiclab, Tołpa
  • Korejská a asijská kosmetika – Cliv, Bergamo, Soqu
  • Přírodní kosmetika – Nacomi, LaQ, Sylveco, Orientana
  • Vlasová kosmetika – Claynal, Yumi, Anwen, Marc Anthony
  • Make-up – Paese, Neonail, Gosh, Hebe Professional
  • Parfémy – Karl Lagerfeld, Tous, Hugo Boss, Ralph Lauren

„Hebe chce uspokojit potřeby všech žen a mužů v oblasti zdraví a krásy a nabízí účinnou kosmetiku za atraktivní ceny na jednom místě. Jako tvůrce kosmetických trendů a dodavatel nových značek jsme hrdí na fakt, že můžeme našim zákazníkům nabídnout řadu dnes již proslulých značek, které uspokojí i ty nejnáročnější,”  říká Sacha Djokic, generální ředitel společnosti Hebe.

Hebe, Vaše nová cesta ke kráse

www.hebe.com/cz