Vémola Ďatelinku uškrtil v prvním kole. Střední váha zůstává bez šampiona

 Galavečer MMA OKTAGON 22 nabídl jako vyvrcholení souboj Karlose Vémoly proti Milanu Ďatelinkovi. Zápas byl jednoznačný a rychlý, soupeř uškrcen.


Vémola se při pátečním vážení nevešel do limitu (váhy do 84 kg) a tím přišel o mistrovský pás ve střední váze. Vůbec se to ale na zkušeném zápasníkovi nepodepsalo. V samotném začátku souboje přenesl duel na zem parádním strhem. Ďatelinka se snažil s nepříjemnou situací něco udělat. Nastavil ale pouze soupeři záda. Vémola toho expresně využil, soupeře uškrtil a připsal si 16. submisi v kariéře.


„Chci další velké soupeře a chci svůj titul zpátky,“ řekl po zápase Terminátor, který ale bude muset o titul ve střední váze znovu bojovat.
„Nejvíc mě se.e to, že jsem nesplnil taktiku,“ litoval po krátkém souboji Ďatelinka.


Vítězství získala také Lucie Pudilová. Ocenění za výkon večera si odnesla Lucia Szabová, která high kickem ukončila souboj s Řekyní Christinou Netzaovou, která se bezvládně sesunula k zemi. Ukončení před limitem si připsali také Robert Pukač, Ondřej Petrášek a Lucia Szabová. Parádní duel v postoji přinesl zahraničí souboj, ve kterém Alex Lohoré předčil Tata Primeru.

Zdroj a foto: OKTAGON MMA