V České republice bude 1. června 2020 otevřena historicky první umělecká expozice zaměřená na selfie.

Nová výtvarně zábavná interaktivní expozice, bude otevřena pro návštěvníky již v pondělí 1. června 2020. Je to první zábavní centrum v České republice specializované na selfie, v jehož expozici návštěvníci naleznou padesát různých interaktivních scenérií rozkládajících se na ploše 700 m2, včetně malé kavárny s krásným výhledem přímo na Václavské náměstí.

Návštěvníkům bude doslova umožněno stát se součástí expozice a zachytit tak zábavné momentky, které poté mohou sdílet s přáteli, rodinou nebo na svých sociálních sítích. Jednotlivé scenérie poskytnou lidem možnost cestovat časem a prostorem, na exotická místa, k historickým památkám, na scénu jejich oblíbených filmů a dokonce se neobyčejným způsobem stát součástí instalace svých oblíbených značek.

Jakub Bechyně, spolumajitel a výtvarný ředitel Selfie Marketu, který je zároveň také spolumajitelem Illusion Art Muzea v Praze, si všiml patrné díry na trhu: ,,Praha vždy měla dostatek umění, historie i kultury, které by mohla nabídnout jak svým obyvatelům, tak turistům, ovšem stále zde byl jakýsi nedostatek zábavy formou interaktivního zážitku spojeného s uměním a kulturou, které bychom našli v jiných velkých městech. Naše expozice nejen zahrnuje práci známých street-artových umělců, sochařů a filmových scénografů, ale je jedinečná tím, že umožňuje návštěvníkům být hvězdami scény samotné.“

Kromě jednotek známých a ověřených výtvarníků, zde naleznete také výběrové značky a jejich prezentace v expozicích k tomuto účelu vytvořených.

,,Zamysleli jste se někdy nad tím, kolik bublinek obsahuje láhev šampaňského?“ zeptala se Radka Hanifro, Veuve Clicquot’s Senior Brand Manager. ,,Odpověď na tuto otázku naleznete v Selfie Marketu v naší interaktivní jednotce plné třpytivé krásy, požitku a radosti.“



Hravý přístup společnosti Selfie Market k umění, kultuře a sociálním médiím byl přijat mimo jiné brandy jako Moët Hennessy, Malai nebo známým českým návrhářem Dominikem Plešingerem, na jejichž jednotky se v Selfie Marketu můžete těšit. Právě v době, kdy se výstavní prostory začínají znovu otevírat široké veřejnosti, Vám umožníme toto spojení se známými značkami osobně prožít.

V souvislosti s COVID-19 stále platí omezení pro cestování za hranice, nicméně tým Selfie Marketu je připraven vřele přivítat všechny návštěvníky, kteří prahnou po objevování světa netradičním způsobem, a nabídnout jim profesionální radu v tom, jak vytvořit nejlepší fotografie pro jejich profily na sociálních sítích.

Selfie Market, sídlící na adrese :

Václavské náměstí 11, Praha 1, je otevřen denně od 10:00 do 20:00.

Své prostory také nabízí k dispozici pro pořádání soukromých akcí a focení.