Týden sportu zdarma 2022

Jít si zacvičit, zaplavat si, zahrát si squash, nebo vylézt na horolezeckou stěnu a ještě k tomu zcela zdarma! Hlavní město Praha pro vás jako každou zimu připravuje vánoční dárek v podobě projektu Týden sportu zdarma.

Předem děkujeme všem provozovatelům sportovišť, kteří se rozhodnou k Týdnu sportu zdarma připojit a umožní tak Pražanům volný vstup na svá sportoviště.

tato akce může být realizována především díky Vám!

Mezi Pražany velmi oblíbený Týden sportu zdarma proběhne, jako každý rok, od 25. do 31. prosince 2022. Obyvatelé hlavního města budou opět mít možnost zdarma si zasportovat a vyzkoušet si nejrůznější sportovní disciplíny jako například beach volejbal, baseball, bouldering, spinning, nebo třeba minigolf.

V případě některých sportovišť je vzhledem k jejich kapacitě vyžadována telefonická či online rezervace. Přístup zdarma rovněž není vždy po celou jejich vánoční otevírací dobu, ale jen ve vybraných dnech a hodinách. Kompletní seznam zúčastněných sportovišť a důležitých informací k otevírací době najdete níže.

 

Provozovatel sportoviště, který chce registrovat svůj klub nebo sportoviště do akce Týden sportu zdarma 2022, tak může provést ZDE

 

ZDROJ : Praha sportovní