Tragická nehoda nedaleko Hulína na Kroměřížsku si vyžádal lidský život

 
Tragická nehoda dvou osobních vozidel uzavřela v pondělí krátce po sedmé hodině ranní silnici vedoucí z Hulína do Holešova v katastrálním území Pravčice. Ve vozidle tovární značky Mazda cestovali čtyři lidé, a to to dva dospělí a dvě děti.

Všichni čtyři utrpěli zranění a byli převezeni do nemocnic.

Pro jedno z dětí přiletěl vrtulník letecké záchranné služby a transportoval ho do nemocnice v Ostravě. Od zasahujících hasičů obě zraněné děti dostaly dráčky Záchranáčky. V druhém autě Škoda Octavia cestoval pouze řidič. Ten utrpěl vážná zranění, kterým na místě podlehl.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U nehody, která na několik hodin uzavřela obousměrný provoz, zasahovali profesionální hasiči ze stanic Kroměříž a Holešov.

Ti pomohli s transportem zraněných do vrtulníku a sanitek. U obou vozidel provedli protipožární opatření a odpojili autobaterie. Po nárazu došlo u vraků aut k úniku provozních kapalin, které zasypali sorbentem. Po dalších nezbytných úkonech a naložení vraků na odtahové vozy uklidili hasiči vozovku od střepů, úlomků a použitého sorbentu. Pár minu po poledni byl v místě nehody provoz opět obnoven a hasiči se vrátili zpět na své stanice.