Tisícovka jako bonus novým klientům KB Penzijní společnosti při uzavření smlouvy on-line

KB Penzijní společnost prodlužuje pro velký zájem akční nabídku, bonus 1000 Kč k novému penzijnímu spoření, i na rok 2023. Tento bonus mohou získat všichni noví dospělí účastníci doplňkového penzijního spoření za uzavření smlouvy v aplikaci KB Mobilní banka.

 

Sjednání penzijního spoření pro klienty Komerční banky je rychlé a jednoduché pomocí aplikace KB Mobilní banka. Tato aplikace je dostupná pro iOS i Android, a mohou ji bezplatně využívat i ti, kteří zatím nemají žádný produkt KB. Stačí, když si ji přijdou aktivovat na jakoukoliv pobočku KB.   

A proč si sjednat spoření na penzi? Výhod doplňkového penzijního spoření je hned několik:

  • státní příspěvek až 2 760 Kč ročně,
  • možnost příspěvku zaměstnavatele,
  • úspora na daních až 3 600 Kč ročně,
  • zajímavé zhodnocení podle zvolené strategie spoření bez vstupních a výstupních poplatků

KB Penzijní společnost k nim navíc přidává odměnu v hodnotě 1 000 Kč za sjednání přes KB Mobilní banku. Akce platí až do konce roku 2023 a stačí si měsíčně spořit alespoň 500 korun. 

Pravidla akce a bližší informace ke sjednání penzijního spoření pro dospělé, jsou k dispozici na webu KB Penzijní společnosti. Akční nabídka platí i pro děti, kterým mohou smlouvu uzavřít rodiče nebo prarodiče, a to na jakékoli pobočce KB.

 

Upozornění: Upozorňujeme, že s Doplňkovým penzijním spořením jsou spojena jistá rizika – hodnota investice není garantována a může kolísat v závislosti na vývoji trhu.