SVEZ.SE, kam potřebuješ, s novou českou aplikací za super fixní ceny

V Praze startuje nová aplikace Svez.se. Cílem aplikace je nabídnout zákazníkovi spolehlivé a kvalitní svezení s jistotou správné pevné ceny a také možnost se kdykoli obrátit na nonstop telefonickou podporu. Startup staví na základech firem ze skupiny TICK TACK.

Aplikace Svez.se vytváří chytrou přepravu ve městě a také pomáhá ulehčit Praze od nadbytečných aut. Svezou se s ní jak osoby, zásilky, tak třeba i čerstvě uvařené jídlo z restaurací. Využívá k tomu již fungující síť řidičů, kteří se pohybují po celém městě.

„Pomocí moderních technologií se efektivně rozdělují zakázky řidičům, kteří jsou k místu objednávky nejblíže. Zkracujeme tak časy přistavení vozu, ale i počty najetých kilometrů,“ říká CEO společnosti Jakub Paroulek. „A především pod naší aplikací jezdí pouze profesionálové, proto nezáleží na tom, který řidič přijede. Provádíme každodenní kontroly vozů i řidičů, takže s námi se zákazník bát jezdit opravdu nemusí,“ doplňuje druhý CEO Kornel Altman.

 

Dva CEO jedné společnosti?

„Jste všímaví! Šéfové jsme oba. Každý z nás má své přednosti a víme, že dohromady jsme výkonnější. Je to podobné, jako když jsme spolu závodili na mezinárodních soutěžích na dvojce bez kormidelníka (dva veslaři jedou v jedné lodi a každý z nich má jedno veslo) – táhneme spolu za jeden provaz a kdyby jeden z nás povolil, tak bychom se nedostali do cíle tak rychle. Spolu jsme silnější,“ vysvětluje Jakub Paroulek. „Myslím si, že se navzájem perfektně doplňujeme, jsme zkrátka jeden tým,“ říká Kornel Altman.

Svez.se má před sebou dlouhou cestu, ale již teď přináší na trh spoustu nových technologií a inovací, které zákazníci ocení. „Zatím působíme pouze v hlavním městě, ale jsme mladý start-up s ambicemi se rozšířit do dalších měst po ČR, a i do zahraničí,“ uvádí Kornel Altman. „Letos se soustředíme na start nové značky v Praze, nicméně můžeme prozradit, že start v dalších městech již připravujeme,“ dodává Jakub Paroulek. Kombinací osobní přepravy a kurýrní služby to nekončí, protože Svez.se má vizi do budoucna přidávat i další služby.

Jak si objednat svezení?

Jízdu si můžete objednat jednoduše v mobilní aplikaci, webové aplikaci nebo na webových stránkách www.svez.se (v případě dotazů, se můžete kdykoliv obrátit na nonstop Call centrum).

Přehledný portál pro firemní zákazníky

Potřebujete spolehlivé a bezpečné svezení pro vaše zaměstnance? Ve webové aplikaci Svez.se máte možnost si založit Business (firemní) účet a začít využívat tak všech výhod (platby na fakturu či firemní kartu, správa zaměstnanců, přehledy jízd atd.)

Kdo stojí za startupem Svez.se?

Dva kamarádi Jakub Paroulek a Kornel Altman, kteří se mnoho let vozili na vodě. Zůstali na jedné lodi a nyní se snaží zefektivnit dopravu ve městě. Znají se od svých 12 let, kdy se potkali ve veslařském klubu Blesk. Dále přešli do ASC Dukla Praha, kde spolu reprezentovali ČR na mistrovstvích světa, světových pohárech, mistrovstvích Evropy atd. Jsou to několikanásobní mistři ČR a také vítězové proslulých pražských Primátorek. Kornel již s vrcholový sportem skončil, ale Jakub nadále pokračuje.

Zdroj: Svez.se s.r.o.

Foto: Svez.se s.r.o., foto: Monika Nováková