Souboj jednovaječných dvojčat v Superlovu

V sobotu v hlavním vysílacím čase ve 20:20 TV Nova uvede druhý díl Superlovu z druhé série. Kvízová dáma prozradí, že je velkou fanynkou tohoto pořadu. Doktor Vševěd bude machrovat s informací, na kterou se ho nikdo neptal. A Kalkulátor se pochlubí svými úspěchy z oboru svádění žen. A bude se hrát o milion korun. Dokáže někdo opět porazit pětici obávaných lovců?

 

„Já si Superlov užívám ohromně. Je to skvělý, je to divákama, těma převrácenýma pravidlama. Já si připadám, že mám s Na lovu za sebou takovej školní rok a Superlov je taková besídka,“ říká Ondřej Sokol.

Podobně to cítí i samotní lovci.

„Je tu opravdu veselo a zlepšuje to hodně atmosféru,“ potvrzuje Viktorie Mertová, kterou diváci znají jako lovkyni Belladonnu.

 „Marku, já mám pocit, že si ze mě děláte legraci. Vy se opravdu jmenujete Honza a byl jste tu loni soutěžit a dokonce jste vyhrál. Je to tak?“ přivítá moderátor Ondřej Sokol Marka z Bušovic.

Následně zjistí, že v hledišti sedí Markovo identické dvojče, což je Honza z první série Superlovu, který porazil lovce a odnesl si finanční odměnu čtvrt milionu korun. Kdo z dvojčat má větší vědomostní přehled a s kým se lovci více zapotili?