Síť stylových restaurací Bagel Lounge zahájila spolupráci se švédským michelinským šéfkuchařem Håkanem Thörnströmem

Síť stylových restaurací Bagel Lounge zahájila spolupráci se švédským obhájcem prestižní michelinské hvězdy a majitelem luxusní švédské restaurace Thörnströms Kök Håkanem Thörnströmem. Håkan tak doplňuje řadu špičkových profesionálů v oboru gastronomie, kteří s restaurací úzce spolupracují. Pro letní a podzimní sezónu svým jménem podepisuje recepty na tři skvělé bagely, které vytvořil pro všechny milovníky chlebových dobrot.


V gastronomickém světě je Håkan Thörnström hvězda.

Svou kuchyni prezentuje především moderními trendy, dynamikou a kvalitou surovin. Stejně tak je tomu i u sítě stylových restaurací Bagel Lounge, která se specializuje na širokou nabídku domácích ručně vyrobených bagelů a podle nestranného hodnocení Tripadvisoru patří mezi nejoblíbenější gastro podniky v Karlových Varech, v Chebu i Františkových lázních.


„Věříme, že i díky skvělým receptům Håkana Thörnströma se nám podaří pokračovat v naší snaze poskytovat hostům jedinečný gastronomický zážitek,“ říká Kristýna Gabalcová, manažerka komunikace sítě Bagel Lounge a dodává: „Těsto na bagely si pečeme přímo sami nebo spolupracujeme s kuchaři oceněnými michelinskou hvězdou. V minulosti tomu tak bylo například s Radkem Kašpárkem nebo Benediktem Faustem. Každý bagel je ručně dělaný unikát.“ Sám Håkan dodává, že nevytvářel žádný složitý koncept. Jeho hlavní myšlenkou bylo vytvořit tři skvělé bagely, pod které se chtěl

Sbíhají se vám sliny a toužíte lahodné bagely ochutnat? Pojďte se inspirovat recepty, které  sympatický šéfkuchař s Bagel Lounge připravili pro vás.


Více informací se dozvíte na: www.bagellounge.cz.