Saunafest v Aqua Palace Praha v Čestlicích


Saunafest je jednou z největších saunových akcí v Evropě, která každoročně přináší to nejlepší ze saunového umění.

Vedle setkání saunérů, výměny zkušeností a oborového setkání jde o festival určený široké veřejnosti. Saunoví fanoušci se mohou těšit nejen na bohatý program saunových ceremoniálů a procedur, ale i na soutěžní vystoupení mistrovství ČR

Vstupenky si můžete koupit na E-shopu Aqua Palace  Praha a vyberte si z konkrétních balíčků.

Program

Čtvrtek 5.4.

  • 12:00 hod – Slavnostní zahájení Saunafestu 2018
  • 14:00 hod – Semifinálne single MČR

Pátek 6.4.

  • 10:30 hod – Semifinále single MČR
  • 18:45 hod – Soutěž týmů MČR
  • 21:00 hod – Soutěž Mistr ručníků

Sobota 7.4.

  • 10:00 hod – Finále single MČR a soutěž týmů MČR
  • 21:00 hod – Společenský večer

 

Více informací naleznete na https://eshop.aquapalace.cz

 

Aqua Palace Praha

je unikátní sportovně-relaxační komplex nabízející široké spektrum služeb pro celou rodinu. Nabídku služeb Aquapalace Praha doplňuje přilehlý čtyřhvězdičkový hotel s rozsáhlým konferenčním centrem.

Unikátní vodní svět Aquapalace Praha

o rozloze 9 150 m2 je největším aquaparkem ve střední Evropě. Je tvořen třemi paláci, v nichž si na své přijde opravdu každý, od milovníků adrenalinu, přes vyznavače mořského vlnobití, až po jedince, kteří preferují kondiční plavání a relaxaci.

Palác dobrodružství

je se svými tobogány či space-bowlem určen převážně milovníkům adrenalinu. Najdete zde 5 tobogánů, 3 skluzavky a spacebowl. V paláci dobrodružství startuje také dravá divoká řeka, jejíž koryto vás unese do venkovní částí areálu.

Saunového obřadu se můžete účastnit během festivalu

Palác pokladů

je určený pro rodiny, které využijí bazén s umělým vlnobitím či několik brouzdališť a skluzavek pro nejmenší návštěvníky. Nechybí zde oblíbené dětské vodní hřiště a vrak pirátské lodi.

Palác relaxu

je určený pro odpočinek. Kromě bazénu pro kondiční plavání nabízí také několik typů vířivek a relaxační zóny s lehátky.

Čestlický aquapark nabízí i netradiční zábavu – v areálu se nachází mimo jiné potápěčská jáma s hloubkou osm metrů či korálový bazén, jehož částečně prosklené stěny sousedí přímo s akvárii s exotickými druhy ryb.

Saunový svět Aquapalace Praha

tvoří rozsáhlý komplex celkem čtrnácti různých druhů saunovacích kabin. Saunový svět je dělen na finské sauny, římské lázně a venkovní část s méně obvyklými saunami. Rozmanité druhy prohříváren jsou doplněny o celou řadu ochlazovacích, masážních i aromatických sprch, ochlazovacích bazénků a vířivek. Prostor pro nezbytnou relaxaci nabízejí odpočívárny s lehátky a útulný sauna bar.

 


Luxusní spa a wellness centrum Aquapalace Praha

Pro milovníky relaxace je k dispozici rovněž útulné spa a wellness centrum, které kromě obvyklých ošetření jako jsou kosmetika, tělová ošetření, základní masáže, solárium či manikúra nabízí také unikátní procedury jako hammam, rassoul, balneoterapeutické procedury a celou řadu speciálních masáží vonnými oleji, lávovými kameny, čokoládou a podobně. Pro uzavřenou společnost lze využít nabídku tří druhů a velikosti privátních saun s vířivkami.

Fitness centrum Aquapalace Praha

se nachází přímo ve vstupní hale Aquapalace Praha. Toto prostorné fitness disponuje ve spodním podlaží rozsáhlou kardiozónou s řadou kardiotrenažérů. Horní podlaží pak tvoří samotné fitness vybavené opět moderními stroji a posilovacími lavicemi.

 

Návštěva ve vodním světě Aqua Palace v Čestlicích