Rodina chytrých senzorů TP-Link Tapo se rozšiřuje o snímač úniku vody T300

 S chytrým snímačem vody Tapo T300 od společnosti TP-Link, předního světového dodavatele síťových produktů a chytrých zařízení, se moderní domácnosti stanou ještě bezpečnějšími. Elegantní novinka skvěle zapadá do rodiny produktů Tapo. K senzoru je zároveň nutné pořízení hubu Tapo H100.

Tapo T300 rozpozná možné kapání vody i její únik.

Disponuje šesti detekčními sondami na horní i spodní straně, které zachycují kapání i prosakování vody zespodu. V případě této nepříjemné situace začne senzor vydávat hlasitý alarm až do 90 dB a současně prostřednictvím hubu Tapo H100 odešle upozornění do aplikace Tapo. Ta je zdarma dostupná pro Android a iOS v češtině i slovenštině.

Model Tapo T300 podporuje chytré automatizace, které z celé rodiny zařízení Tapo vytvářejí unikátní ekosystém, v němž lze spravovat všechna zařízení internetu věcí podle denních zvyklostí a preferencí. Při vzniklém úniku vody tak může uživatel okamžitě zjistit aktuální situaci prostřednictvím kamery.

Vzhledem ke stupni krytí IP66, který značí ochranu proti intenzivně tryskající vodě a odolnost vůči prachu, zvládne snímač dlouhodobé umístění ve vlhkém či prašném prostředí. Navržen je tak, aby se vešel téměř všude. O napájení chytrého snímače se starají dvě AAA baterie, které jsou součástí balení.

 

Klíčové vlastnosti Tapo T300:

  • 90 dB alarm kapání a úniku vody
  • stupeň krytí IP66
  • kompaktní rozměry
  • elegantní design
  • podpora Tapo Hub
  • automatizace s dalšími zařízeními Tapo

 

Bližší informace o produktech naleznete zde:https://www.tp-link.com/cz/smart-home/smart-sensor/tapo-t300/